5 ani de AnveloSHOP Reduceri la anvelope si jante

16 decembrie 2014
Autor:
AUTO DIN SRL

AnveloSHOP implineste 5 ani. Sarbatorim impreuna, toata saptamana!
Promotia aniversara este valabila in perioada 15 decembrie - 21 decembrie 2014

Alegeti ACUM 4 anvelope si 4 jante pentru masina dvs si AnveloSHOP va ofera montajul gratuit. Acest montaj este oferit sub forma de discount imediat din valoarea comenzii dvs de 4 anvelope + 4 jante, in functie de tipul de jante alese, conform precizarilor de mai jos.

Discounturile acordate pentru montaj, pe fiecare grupa:

Grupa turisme cu diametru mai mic sau egal cu 14 - Discount pe comanda: 52 lei cu TVA
Grupa turisme cu diametru mai mare de 14 - Discount pe comanda: 68 lei cu TVA
Grupa car4x4 - Discount pe comanda: 120 lei cu TVA
Grupa autoutilitare - Discount pe comanda: 100 lei cu TVA

Operatorii AnveloSHOP va vor contacta, ca de obicei, pentru confirmarea comenzii dvs de anvelope si jante si va vor deduce din valoarea comenzii dvs discountul corespunzator, conform informatiilor de mai sus.

Consultati acum oferta de anvelope si jante de la AnveloSHOP.ro si alegeti dimensiunea potrivita pentru masina dumneavoastra sau contactati-ne telefonic: 0721.00.22.33; 0734.99.55.40

Comenzile pot fi facute telefonic sau online. Specialistii AnveloSHOP.ro vor prelua imediat comanda si vor oferi toate informatiile de care ai nevoie. Beneficiati si de consultanta tehnica in achizitionarea anvelopelor si jantelor auto, astfel incat puteti avea siguranta ca ati facut cea mai buna alegere !

Profita acum de jante din aliaj de cea mai buna calitate, cu pana la 15% reducere si jante din otel cu pana la 12% reducere, din pretul afisat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram