Descopera patuturile din lemn Klups de la Babyneeds

4 februarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Chiar dacă, în ultima vreme, pe piața accesoriilor pentru copii au apărut numeroase modele de paturi pentru cei mici, patuturile din lemn Klups au rămas încă în preferințele părinților, asta pentru că ele păstrează stilul clasic și sunt mult mai rezistente în timp.

Beneficiile aduse de patuturile din lemn Klups

patuturi din lemn Klups Patuturile din lemn Klups se încadrează mult mai bine în cazul caselor și, datorită liniilor clasice și designului, este mult mai ușor de asortat cu restul mobilei din casă și din camera celui mic. De asemenea, acesta poate fi folosit și după vârsta de 6 luni a celui mic, fiindcă este mult mai rezistent la șocuri și la mișcările bruște ale copilului. De asemenea, dacă lemnul este de foarte bună calitate, patuturile din lemn Klups pot fi folosite și de-a lungul mai multor generații.
Patuturile din lemn Klups pentru copilasi au, de regulă, trei nivele de instalare a saltelei și de multe ori una sau mai multe laturi demontabile, putând fi folosite și adaptate vârstei copilului. De asemenea, cu ajutorul laturilor demontabile, părintele va putea să îl ia pe cel mic mai ușor în brațe, iar, la un moment dat, pătuțul se poate transforma în țarc sau în spațiu de joacă pentru bebeluș.

Părinții preferă patuturile din lemn Klups

Principalele motive pentru care părinții preferă patuturile din lemn Klups sunt durabilitatea, stabilitatea si pretul acestora. Pentru a vedea preturile la patuturile din lemn Klups de la Babyneeds da click aici de la Babyneeds da click aici si vei ramane placut surprins de cat de mici sunt acestea. Deși nu poate fi folosit în timpul călătoriile și este greu de transportat, somnul copilului nu va fi niciodată deranjat de foșnetul materialelor din care este confecționat patul și nici de cel al saltelei.

patuturi din lemn Klups

Într-adevăr, patuturile din lemn Klups se aleg mai cu grijă, pentru ca bebelușul să nu se lovească de componentele patutului atunci când începe să se ridice în picioare sau în timpul jocului.
Dacă v-ați hotărât asupra achiziționării unui pat din lemn, magazinul Babyneeds vă stă la dispoziție cu patuturi din lemn la preturi accesibile, simple sau dotate cu accesorii, precum saltele sau spații de depozitare a jucăriilor și lucrurilor celui mic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram