Colectarea selectiva a deseurilor – un serviciu complet oferit de Greenglobal ro

12 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Pentru ca starea mediului inconjurator are efecte directe asupra vietii cetatenilor, Green Global este firma de colectare deseuri care a decis sa ofere suport extins celor care doresc sa beneficieze de un oras curat si meticulos igienizat. Pe langa serviciile de reciclare,

Green Global pune la dispozitie un serviciu complet de colectare selectiva a deseurilor, obiectivul propus fiind acela de a pune amprenta civilizatiei moderne asupra oraselor din Romania.

Colectarea deseurilor versus colectarea selectiva a deseurilor

Colectarea deseurilor nu este un concept nou pentru niciunul dintre cetateni, insa colectarea selectiva a deseurilor reprezinta un termen destul de complex si adesea necunoscut. Pentru a intelege mai bine cele doua concepte, trebuie oferita o definitie clara pentru cel de-al doilea termen.
Devenita obligatorie inca din anul 2016, colectarea selectiva a deseurilor reprezinta un procedeu complex prin care gunoiul este separat in functie de materialul din care este conceptul. Green Global ofera serviciul de colectare selectiva pentru deseuri conform legislatiei actuale, motiv pentru care aceasta activitate este realizata pe etape:

• Precolectarea selectiva a deseurilor
Se spune ca simbolul civilitatiei secolului 21 este “omul ordonat”! Astfel, el este prima persoana care contribuie la realizarea procesului de colectare a deseurilor in functie de materialele din care acestea sunt realizate. Precolectarea selectiva a gunoiului este realizata de cetateni, obligati sa depoziteze deseurile in cosuri sau containere speciale ( pentru plastic si metal, pentru sticla si pentru hartie).
*Pentru plastic - containerele sunt marcate cu nuanta portocalie, pentru metal – se folosesc containerele cu nuanta galbena, iar pentru hartie si carton se folosesc containerele in nuanta albastra!
Green Global se va ocupa de colectarea deseurilor din aceste containere selective folosind tehnici si echipamente moderne in ceea ce priveste aceasta activitate.

• Transportul in urma colectarii selective a deseurilor
Autogunoierele si autospecialele moderne sunt cele care indeplinesc cea de-a doua etapa din cadrul procesului de selectare a gunoiului. Green Global detine autovechiculele din aceasta categorie extrem de performante si eficiente, motiv pentru care deseurile beneficiaza de locuri speciale in momentul colectarii si in momentul descarcarii lor in depozitele speciale.

• Prelucrarea deseurilor in centre speciale
Ulterior, fiecare depozit va avea o cantitate semnificativa de deseuri. In functie de natural or ( din plastic, sticle, metal,etc), cat si de cantitate, ele vor fi transportate catre centre speciale de prelucrare a gunoiului, pe 3 cai : terestra, navala si feroviara.

• Tratarea, eliminare sau reciclarea deseurilor
Ajuns in centrele speciale, in functie de gradul de pericol pe care il reprezinta, deseurile vor fi fie tartare sau reciclate, fie eliminate!

Green Global

Firma de colectare a deseurilor Green Global are capacitatea de a se ocupa de tot acest proces complet de colectare selectiva a deseurilor, scopul sau fiind acela de a ajuta la imbunatatirea stilului de viata in orasele din Romania!
Pentru a cere oferta serviciilor oferite de Green Global aveti la dispozitie numarul de telefon 0765475754 sau site-ul greenglobal.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram