Fundatia Ciprian Marica lanseaza prima platforma de branding personal din Romania

5 februarie 2015

Platforma Personal Brand Marathon este open source, ceea ce inseamna ca se afla intr-o continua dezvoltare si perfectionare. Comunitatea pasionata de branding personal din Romania, precum si din strainatate, poate sa isi aduca in orice moment aportul, creandu-si in cateva secunde un cont si urcand materiale legate de acest subiect.

„Prin intermediul acestei platforme, tinerii isi vor extinde cunostintele de branding, vorbit in public, coaching, gandire strategica, antreprenoriat si intraprenoriat. Vor avea la dispozitie informatii despre utilizarea si optimizarea platformelor de Social Media, precum LinkedIn, Facebook si bloguri, conturarea unui start-up, stapanirea tehnicilor de networking si redactarea biografiei si a CV-urilor creative”, explica Artemis Boldea, director general al Fundatiei Ciprian Marica. „Platforma le propune celor pasionati de branding personal un spatiu virtual unde pot impartasi articole, prezentari si pot afla tot ce este mai nou si mai interesant in acest domeniu”, a adaugat Artemis Boldea.

Astfel, in timp, platforma Personal Brand Marathon va deveni o sursa principala de informare, punand la dispozitia organizatilor non-profit, freelancerilor, antreprenorilor, precum si a studentilor, cursuri si materiale despre formarea si dezvoltarea unui brand personal puternic, pentru a putea atrage atentia angajatorilor sau a viitorilor clienti si parteneri de afaceri.

Trainingul Personal Brand Marathon s-a desfasurat pe parcursul a opt zile, in luna octombrie 2014. 30 de participanti, tineri implicati in activitati non-profit si antreprenoriale sau care doresc sa se angajeze, precum si profesionisti in domeniul comunicarii si membri ai organizatiilor non-profit din tari precum Croatia, Italia, Spania, Slovacia, Romania si Letonia, au luat parte la o serie de sesiuni de formare si ateliere de educatie non-formala.

Activitatile derulate in timpul cursului de formare au incurajat schimbul de bune practici si instrumente folosite la nivel european intre lucratori de tineret, studenti si coordonatori de proiecte, precum si crearea unei retele de specialisti in branding personal, antreprenoriat social si management al talentului prin metode de educatie non-formala. Programul Personal Brand Marathon este finantat de Uniunea Europeana.

***

Despre Fundatia Ciprian Marica
Fundatia Ciprian Marica este o organizatie non-profit infiintata pe 23 noiembrie 2012. Misiunea Fundatiei Ciprian Marica consta in descoperirea, indrumarea, formarea si promovarea tinerilor cu talent si aptitudini in domeniile artistic, sportiv, educational, prin organizarea de actiuni si manifestari sportive, culturale si educationale. Fundatia actioneaza pe trei planuri: programe pentru bursieri, programe comunitare si construirea pas cu pas a unei scoli vocationale, acesta fiind obiectivul pe termen mediu.

Despre Erasmus+
Erasmus+ este noul program al Uniunii Europene in domeniul educatiei, formarii profesionale, tineretului si sportului. Programul a demarat in anul 2014, va fi operational pana in anul 2020 si face parte din cadrul multi-anual de finantare a Uniunii Europene.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram