Ama Fashion vedeta sezonului rece

27 noiembrie 2013
Autor:
Zoom-Biz

Esti in cautare de haine pentru sezonul rece? Vrei un palton in trend care sa iti fie bun si sa se potriveasca gusturilor tale? Ama Fashion ofera o varietate de paltoane de dama elegante, care se asorteaza la rochii superbe, dar si la tinute casual. Paltoanele au o croiala deosebita si sunt confectionate din materiale naturale. Ele sunt piese vestimentare confortabile, care pot flata orice silueta si se adapteaza multor stiluri vestimentare. Combina utilitatea cu eleganta si rafinamentul cu ajutorul paltoanelor Ama Fashion.

Paltoanele oferite de Ama Fashion au un stil de capa scurta din lana pe culorile maro sau bej sau in carouri cu rosu si gri sau gri cu bleumarin, dar si modele multiculore cu 2 fete. Capa are un guler suprapus, nu are maneci si se inchide cu 2 randuri de nasturi. Modelul este mai scurt in fata si mai lung in spate si in lateral are 2 taieturi stil buzunar prin care se poate scoate mana.

Magazinul online Ama Fashion ofera si pardesiuri clasice din lana, care se inchid cu 2 randuri de nasturi negri si au un guler ascutit. Manecile pardesiurilor se inchid cu doi nasturi si au 2 buzunare laterale utile, iar pardesiurile au un slit petrecut la spate. Ama Fashion ofera, in plus, pelerine scurte din lana pe culorile galben, ciclam, gri, gri pepit, bej sau pot avea aplicatii de broderie la maneci si la gat. Pelerinele au un guler suprapus si nu au maneci. Pentru ca Ama Fashion ofera o gama variata de produse, aici vei gasi si mantouri in culorile negru, rosu coral si gri. Mantourile sunt din lana, cu gluga si in talie se strang cu un cordon. Acestea se inchid cu nasturi imbracati, iar la umeri au pernite de sustinere.

Paltoanele sunt articole vestimentare care te feresc de vremea cea rece, iti ofera eleganta si sunt mult mai confortabile decat orice geaca. Se regasesc intr-o paleta variata de culori si pot fi, cu usurinta, asortate la orice tip de imbracaminte. Acestea sunt potrivite oricarei persoane indiferent de varsta si se potrivesc oricarei ocazii in care vrei sa le folosesti. Forma gulerului, multitudinea de nasturi si croiala inedita le fac sa fie articole vestimentare la moda. Paltonul este piesa de rezistenta a sezonului rece, fiind versatile si usor de purtat.

Pentru a vedea care sunt marimile si culorile disponibile sau pentru a afla care este marimea care ti se potriveste, intra pe pagina de internet a magazinului online Ama Fashion si vei afla totul despre produsele oferite. Pe site-ul magazinului poti vedea si imagini cu produsele oferite. In plus, cu un singur click poti comanda orice iti place fara a mai alerga prin magazine pentru a alege paltonul care iti place si care ti se potriveste. Produsele se pot livra prin curier rapid sau prin posta romana in functie de preferintele tale si vei putea verifica marimea care ti se potriveste in tabelul de marimi pus la dispozitie pe pagina Ama Fashion la fiecare produs. Produsele sunt fabricate in Romania si se vor livra cu confirmarea disponibilitatii stocului in prealabil. Fa-ti un cadou si cumpara un palton cum iti doresti de pe site-ul Ama Fashion.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram