Aniversare Alsys Travel: tabara de schi din Pamporovo implineste 5 ani

17 octombrie 2013
Autor:
dowmedia08

In decursul celor 5 ani de cand se organizeaza tabara, la Pamporovo s-a creat o adevarata gasca de prieteni, formata din copii, adolescenti, parinti si profesori, care, sustinuti de antrenori profesionisti, au facut progrese mari in schiat, dar s-au si distrat pe masura. Programul taberei este conceput astfel incat sa antreneze copiii permanent in activitati captivante si distractive, bazate pe jocuri, exercitii sportive, educatie creativa si divertisment. Alsys Travel se implica in derularea activitatilor taberei prin echipa sa, formata din oameni calzi, deschisi si atenti cu copiii, si completata de o echipa proprie de animatie profesionista, alaturi de care copiii se distreaza copios in serile de karaoke, la show-urile live de circ, de percutie, de chitara sau dansuri latino.
Tabara se desfasoara intr-o locatie atent aleasa si verificata de agentia Alsys Travel, intr-un hotel modern, de 4 stele, care ofera toate facilitatile necesare unui sejur perfect: un centru de wellness si spa cu piscine si multe alte facilitati, o zona ampla de activitati sportive si recreative, cum ar fi tenis de masa, biliard, jocuri electronice, un restaurant cu o capacitate de pana la 130 de persoane, ce serveste un bufet consistent de mic dejun si un meniu fix sau tip bufet seara. Statiunea Pamporovo, unde este situat hotelul, a devenit in ultimii ani una dintre cele mai cautate statiuni din Bulgaria pentru practicarea sporturilor de iarna, atat pentru calitatea si diversitatea partiilor de schi, precum si pentru intreaga infrastructura, moderna si complexa, pusa la dispozitia schiorilor.
Oferta turistica pentru copii Alsys Travel este unica pe piata nationala in acest moment, prin promovarea conceptului de ”tabara pentru copii si parinti”. Parintii isi pot insoti copiii si se pot bucura de propria vacanta, in timp ce copiii sunt cooptati de echipa Alsys Travel in activitatile taberei.
Atat cei care au fost an de an alaturi de Alsys Travel in tabara de schi de la Pamporovo, cat si cei care vor sa incerce acum bucuria de a schia alaturi de noi prieteni, sunt asteptati sa se inscrie la a 5-a editie a taberei. Profesorii si insotitorii de grup beneficiaza de importante reduceri si gratuitati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram