quot;Fii Magician” prima agentie de organizat surprize din Romania implineste un an

12 iulie 2011

Cu un portofoliu de peste 500 de surprize realizate in decurs de un an in cele mai mari orase ale Romaniei, agentia a dezvoltat si a implementat conceptul de eveniment-surpriza, reusind intr-un timp foarte scurt sa isi recupereze investitia initiala.
Maria Tutunaru, Project Manager al Agentiei „Fii Magician”, considera ca anul care a trecut reprezinta un pariu castigat in fata crizei economice. „Am reusit intr-un an sa introducem pe piata organizarilor de evenimente din Romania un concept nou, am invatat oamenii sa se bucure de lucrurile cu adevarat importante, am reusit sa ne mentinem si, mai mult decat atat, am dezvoltat in permanenta business-ul, ajungand la un portofoliu impresionant de clienti din toate zonele tarii. Vrem sa nu dezamagim nici de acum inainte, tocmai de aceea incercam sa venim in permanenta cu idei noi, cu pachete de surprize noi predefinite si cu posibilitate de personalizare. In acest an am reusit sa ne asociem cu cei mai buni in domeniu, semnand contracte cu Affichage Romania, Baneasa Shopping City, Team Adventure, Transylvania Rent Helicopters, Travel Studio, colaboratori de incredere ai agentiei noastre, alaturi de care incercam sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii”, declara Maria Tutunaru.
Ca planuri de viitor, Agentia „Fii Magician” si-a propus si abordarea segmentului Corporate si are in plan dezvoltarea numeroaselor pachete de teambuilding-uri inovatoare, destinate atat companiilor mici, cat si marilor corporatii cu sute de angajati. Programele de teambuilding vor fi bazate pe numeroase elemente surpriza, care vor avea ca scop iesirea din zona de confort, depasirea limitelor si consolidarea relatiilor cu colegii de munca, pentru o mai buna integrare a angajatilor in cadrul companiei.
Pe site-ul oficial al agentiei, www.fiimagician.ro, sunt in acest moment 150 de pachete de surprize noi, structurate in sapte categorii distincte, „Familie&Copii”, „Elevi&Studenti”, „Romantic”, „Office”, „Amuzante”, „Petreceri tematice”, „Extrem”, din care doritorii pot alege in functie de bugetul disponibil sau pe care le pot personaliza in functie de dorinte.

Contact:
Catalin Urda – Project Coordinator
0721.674.443
[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram