fbpx

Zoom biz ro Pune firma ta in pole position

Născut pentru a sta la dispoziția afacerilor de succes, Zoom-biz, primul portal profesionist de promovare în mediul online din România, se prezintă de acum sub o nouă înfățișare, cu scopul precis de a imprima afacerii tale o poziție de vârf în ierarhia firmelor care apar în mediul online. Cele 36 de categorii de firme care apar pe prima pagină sunt atent selecționate și apoi împărțite instant în subcategorii, tocmai pentru a ușura procesul de căutare a potențialilor clienți ai firmelor dumneavoastră.

Din perspectiva clientului, noul design al acestui portal de afaceri vă ajută să găsiți cu ușurință tot ceea ce aveți nevoie de la firme: informații despre firmă, imagini reprezentative ale firmei sau ale domeniului de activitate, descrieri amănunțite ale serviciilor pe care le oferă firma, descrierea produselor oferite, modalitățile de contact ori de plată, noutățile care le detașează de restul firmelor, promoțiile lansate de firmă, precum și campaniile în care este implicată.

Pentru că tehnologia avansează în fiecare zi, Zoom-biz vine în întâmpinarea clienților săi cu noile aplicații de Android și iOS, tocmai pentru a face mai accesibil site-ul din toate perspectivele tehnologiei. Majoritatea persoanelor dețin acum un smartphone, astfel că promovarea firmei în rândul acestei categorii este mult mai la îndemână.

Din postura de firmă nu aveți cum să vă mulțumiți cu poziția de outsider în evaluările motoarelor de căutare, și vă doriți ca atunci când cineva caută un produs al companiei pe care l-ați promovat de curând, să dea ma întâi peste firma sau produsul dumneavoastră. Ei bine, aici intervine Zoom-biz, care vă stă la dispoziție cu trei pachete SEO: Basic, Advanced și Expert, menite să vă propulseze în topul celor mai cautați pe internet. După cum bine știm, piața online din Romania este într-o continuă ascensiune, astfel că valoarea firmei și a produsului tău este dată în principal de o cât mai mare vizibilitate printre internauți.

Investiția în Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) nu este una ce se pierde, deoarece odată ce valoarea domeniului a crescut, automat acea investiție se poate recupera în timp. Credibilitatea site-ului și implicit a afacerii este un factor foarte important pentru o plasarea bună în topul căutărilor online. Cu cât este mai credibil mesajul tău în online, cu atât vei obține un rank mai bun pe Google. Atunci când ai un business online vrei sa apară cât mai sus in Google pentru a prinde cât mai multi vizitatori, de aceea trebuie sa știi cum sa faci SEO. Ei bine, aici intervin specialiștii Zoom-biz, cei care printr-un linkbuilding eficient, adică articole scrise 100% manual, orginale, cu link pe cuvinte cheie + brand, vă ajută sa aveți o creștere naturală în căutări. Cu cât link-urile sunt mai multe, mai curate și la subiect cu atât google iți oferă o poziționare mult mai bună.

În paralel cu pachetele SEO, Zoom-biz întărește respectul partenerilor prin oferirea pachetelor speciale: Silver, Bronze, Gold și, o noutate, Platinium. Acestea vă oferă o arie bogată de facilități, menite sa vă promoveze afacerea într-un mod profesional și inedit. Prin servicii precum crearea unui profil complet, mentenanța acestuia, administrarea personală, redactarea de articole și comunicate de presă, aplicații Android și iOS și distribuirea în rețelele sociale (Facebook, Twitter ), afacerea ta intră pe drumul reușitei și al succesului. Totodată, în funcție de pachet, Zoom-biz iți va crea un videoclip de prezentare al companiei (aplicabil la Silver, Gold și Platinium), precum și prezența pe home page (Gold și Platinium).