Zoom Biz lanseaza in septembrie o noua versiune a Catalogului Online de Afaceri

Indiferent că vorbim despre o afacere de tip start-up sau despre un brand deja consacrat, o promovare eficientă în mediul online a devenit o condiție esențială pentru dezvoltarea de lungă durată a oricărui business. În acest sens, Zoom-Biz a reușit de-a lungul timpului să creeze prin intermediul catalogului online de afaceri o legătură stabilă între mii de afaceri și segmentul vizat de consumatori.

Noua versiune vine în întâmpinarea nevoilor actuale ale antreprenorilor de a-şi promova într-un mod cât mai modern, atractiv, dar mai ales eficient, produsele şi serviciile către consumatorii targetați.

Varianta îmbunătățită a catalogului Zoom-Biz aduce un beneficiu important afacerilor, prin alocarea unui spațiu mai amplu în cadrul acestuia, firmele colaboratoare având posibilitatea să-și prezinte oferta de produse sau servicii într-o manieră mult mai complexă și eficientă. Profilul creat în cadrul catalogului de afaceri conţine un meniu personalizat, structurat pe categorii specifice de produse sau servicii, astfel încât potențialii cumpărători să beneficieze de o experiență plăcută și o navigare intuitivă.
În plus, vizitatorii unui profil business își pot exprima părerea referitoare la anumite produse sau servicii, pot adresa întrebări, pot lăsa diferite comentarii, comunicarea dintre potențialii cumpărători și afaceri devenind astfel mult mai simplu de realizat.

În prezent, catalogul online Zoom-Biz.ro cuprinde câteva mii de firme, din 24 de domenii de activitate: Comunicaţii&IT, Construcţii, Sănătate, Imobiliare, HoReCa, Înfrumuseţare, Electrice&Electrocasnice, Agricultură, Auto&Moto, Cultură&Artă, Divertisment&Sport, Evenimente, Financiar&Contabil, Imobiliare, Lumea Animalelor, Lumea Copiilor, Magazine în Orașul Tău, Magazine Online, Media&Publicitate, Mobilă, Sănătate, Servicii, Siguranță&Protecție și Transport.

Antreprenorii pot alege din 4 Pachete de tip Profil – SILVER, GOLD, PLATINUM şi DIAMOND – în funcție de pachetul ales, firmele putând să beneficieze de mai multe caracteristici și instrumente de promovare online. Începând cu luna în curs, pachetele de tip profil vor putea fi achiziționate online, prin intermediul cardului bancar.

Mai mult, Zoom-Biz vine cu o ofertă specială de lansare: în perioada 27 septembrie – 07 octombrie 2016, codurile analytics, care oferă acces la platforma de măsurare a datelor de pe site vor fi implementate gratuit pentru orice pachet de tip profil achiziționat în perioada mai sus menționată.

Zoom-Biz este o agenție full-service de servicii de promovare online, care activează din anul 2011, gestionând un portofoliu de peste 2.000 de firme din domenii si industrii diferite.