Zega lanseaza ultimele promotii de vara la rochiile office adresate doamnelor

20 august 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Zega lanseaza incepand de azi 20 August ultima campanie de reduceri pentru rochiile office destinate celor care doresc sa isi achizitioneze o astfel de rochie de calitate la preturi foarte avantajoase. Rochiile office de la Zega sunt unele din cele mai cautate articole vestimentare din acest magazin, o astfel de rochie reprezentand tinuta vestimentara ideala pentru un eveniment office sau o intalnire business cu un partener de afaceri.

Modele de rochii de office multicolore

In general , o rochie office confera eleganta dar si respect din partea celor din jurul doamnei care poarta o astfel de rochie. Rochia office poate reprezenta articolul vestimentar optim pentru o persoana care petrece in jur de 8 -9 ore in birou intr-un mediu office. O tinuta eleganta impune celor din jur respect dar transmite totodata incredere celor cu care interactioneaza persoana respectiva fie ca e vorba de un sef, partener de afaceri sau un simplu coleg.

La Zega rochiile office sunt de o diversitate larga, modelele disponibile fiind cele reprezentate de rochile dintr-o singura sau doua componente vestimentare. Cele dintr-o singura componenta se adreseaza doamnelor care prefera tinutele mai monotone dar care ofera eleganta si stil in acelasi timp.

Rochiile office din doua componente de la Zega sunt formate din doua culori, cea de sus fiind diferita cea de jos, acestea conferind un design mai deosebit intregii tinute adresandu-se femeilor mai indraznete care doresc sa se remarce prin tinuta vestimentara chiar si la o zi obisnuita de lucru.

Alte modele de rochii office sunt accesorizate cu un cordon ce completeaza tinuta, acesta fiind de o culoare care iese in evidenta si scoate din monotonie intreaga tinuta vestimentara. Reducerile de pana la 30% la aceste rochii de la Zega vor fi valabile timp de doua saptamani, perioada in care dvs veti putea profita de aceste oferte speciale si sa va cumparati o rochie office care sa va confere eleganta pe care vi-o doriti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram