fbpx

Zega este o muza Trebuie sa o seduci

Piata de retail vestimentar din Romania s-a dezvoltat continuu in ultimele doua decenii, anul 2012 aducand un nou membru: Zega. Cum spunea si Anthony Burgess, romancier englez, “femeile se hranesc cu lucruri noi si, de aceea, sunt tinta modei; barbatii prefera pipele vechi si jachetele rupte”, motiv pentru care Zega se adreseaza, in special, femeilor. Totusi, nu sunt ignorate nici celelalte categorii de potentiali clienti: barbatii si copiii.
Mai mult de atat, Zega isi propune sa promoveze o serie de designeri vestimentari romani, mai putin cunoscuti, prin nume ale colectiilor lor, cum ar fi: Gademm, Katerinimou, Pixie Shoes, Passepartous, Glamour by A.T., Cajoux, Nicole Enea, Watermelon si altele.
Un alt detaliu prin care Zega se deosebeste de celelalte magazine online de imbracaminte din Romania, este colectia proprie de articole vestimentare ce ii poarta numele.
Bineinteles, brand-uri renumite precum D&G, Guess sau Montenapoleone nu lipsesc de pe rafturile virtuale ale magazinului Zega, insa in mare parte, produsele sunt la preturi accesibile, reusind, astfel, sa imbine confortul cu luxul si utilul cu frumosul. Asa cum spunea si faimoasa Coco Chanel, luxul nu este opusul saraciei; este opusul vulgaritatii.
Si pentru ca Zega stie ca cel mai interesant este sa-i vezi pe oameni cum se imbraca in timpul lor liber, articolele vestimentare disponibile online se vor adapta oricarui eveniment sau anotimp: rochii de ocazie elegante, sau rochii casual, camasi elegante sau casual, pantofi eleganti sau balerini, cizme, botine, pulovere sau jachete.
Calitatea produselor vestimentare Zega sta atat in materialele din care sunt confectionate, cat si in croieli si paleta cromatica.
Produsele se pot cumpara exclusiv online, comenzile de peste 200 RON beneficiind de transport gratuit. In ceea ce priveste plata, utilizarea cardului pentru tranzactia online va aduce un discount de 5% comenzii. Livrarea se face prin curier rapid, in 24-48h in functie de disponibilitatea produselor.