fbpx

Zega a lansat o noua colectie de pantaloni de dama eleganti pentru sezonul de primavara 2016

Intrarea intr-un nou sezon de primavara atunci cand doamnele cauta sa isi schimbe si sa isi reinoiasca garderopa a dus la lansarea unei colectii noi de pantaloni de dama de catre cei de la Zega. Noua gama cuprinde o serie de modele de pantaloni special creati pentru a fi purtati in sezonul mai cald de catre doamele care isi doresc o piesa vestimentara eleganta si versatila.

Primavara este anotimpul culorilor vii ce se regasesc la multe din outfit-urile feminine de zi cu zi. Purtarea unui articol vestimentar de o culoare mai vie sau mai deschisa poate scoate din monotonie orice tinuta indiferent de componenta ei.

Ce modele si culori de pantaloni de dama va ofera Zega?

Pantalonii de dama eleganti de la Zega cuprind o multitudine de modele in diverse culori din care orice doamna isi poate alege modelul pe care si-l doreste si culoarea preferata. Desi este cunoscut faptul ca in general culorile neutre precum negru, gri si alb se pot accesoriza la multe tinute, acestea nu sunt printre cele mai cautate in sezonul de primavara vara, multe dintre doamne optand pentru culori mai vii precum rosu, galben, albastru deschis, verde si nu numai.

Pantalonii de dama in imprimeuri florale – trendurile feminine pentru primavara 2016

Modelele florale au inceput sa devina un trend pentru multe din articolele vestimentare atat pentru partea feminina cat si pentru cea masculina. Prin urmare cei de la Zega au adaugat in noua colectie de pantaloni de dama eleganti si modele florale astfel incat orice doama sa isi poata alege o pereche de pantaloni in pas cu ultimele trenduri de fashion.

Pantalonii cu imprimeuri in culori vii pot reprezenta piesa vestimentara cheie pentru multe din tinutele de primavara ale doamnelor si nu in ultimul rand sunt ideali pentru un outfit usor de remarcat de catre cei din jur.

O pereche de pantaloni de dama in culori vii precum galben, rosu, albastru deschis ofera o multitudine de variante pentru asortarea acestora cu alte articole vestimentare. Un imprimeu floral format din galben, alb si albastru deschis poate fi asortat intr-un mod placut ochiului cu o bluza de dama sau niste pantofi in aceeasi nuanta cu una din cele 3 culori ale imprimeului. Astfel tinuta poate capata un design foarte fashionable, usor de remarcat si in pas cu trendurile sezonului de primavara.

Pentru doamnele care prefera pantalonii mai largi cei de la Zega le pun la dispozitie o colectie de astfel de modele in diverse culori si materiale confortabile pentru piele. Unele modele sunt de tip trei sferturi acestea fiind adresate in special sezonului cald dar si modele de pantaloni lungi ce vin peste pantofi acestea oferind o eleganta aparte dar si un stil vestimentar unic.

Din noua colectie de pantaloni de dama de la Zega nu puteau lipsi colantii si jeans care se regasesc in garderopa oricarei doamne indiferent de stilul vestimentar preferat. Pentru a vedea toate modelele de pantaloni de dama ce fac parte din gama prezentata mai sus intrati pe Zega si alegeti-va modelul potrivit si preferat.