fbpx

Zeci de modele de becuri cu led de la Led zone

Led-zone, principalul furnizor de aparate de iluminat cu led, deține o gamă largă de modele la becul cu led, adaptate nevoilor și spațiilor în care acestea vor fi utilizate. Numai în magazinul online aveți la dispoziție becuri cu led în formă de glob, corn, lumânare sau corn cu mai multe capete.

De asemenea, se poate opta pentru globuri mate sau clare, cu lumină caldă, rece sau în culori diferite (alb, galben, roșu, albastru), precum și becuri cu lumină unidirecțională sau becuri cu led confecționate din ceramică sau aluminiu.

Bucurați-vă de avantajele becurilor cu led
Printre principalele beneficii aduse de led, cel mai important este economia la curent, care poate fi, de cele mai multe ori, și de 80% mai mare față de becurile tradiționale cu incandescență sau lumină fluorescentă. De asemenea, becurile cu led pot fi folosite și în spațiul exterior, chiar în timpul iernii, fiind rezistente la temperaturile scăzute și la șocuri și vibrații.

Lumina este răspândită doar acolo unde este nevoie, fără a avea loc pierderi, iar aprinderea lor este instantanee, fiindcă nu este necesar un timp de încălzire.

Comandați acum, de pe Led-zone și profitați de reducerile de preț. Vă puteți alege becurile cu led în funcție de tensiunea, culoarea și puterea luminii pe care v-o doriți. Comenzile se fac online, pe led-zone

Pentru detalii despre comandă sau nelămuriri în legătură cu ce să alegeți, puteți contacta pesonalul magazinului, la numerele de telefon 0726.715.365 / 0728.964.967 sau pe adresa de e-mail [email protected]