Zece atractii turistice importante in Constanta

Inchirieri Auto Bucuresti

Unul din cele mai mari si mai apreciate orase din tara, ce poate fi vizitat indeosebi in sezonul estival, atunci cand strange milioanele de pasi ai miilor de turisti atat din tara cat si din strainatate care aleg sa viziteze litoralul romanesc, Constanta prezinta numeroase atractii turistice. Pentru cei din capitala care vor sa ajunga la mare dar nu au masina lor personala, dar si pentru cei care au masina la reparat, firme precum https://imarentals.ro/ ofera o gama variata de servicii de inchirieri masini in Bucuresti, complet dotate si cu verificarile la zi, pentru a pleca la mare o zi, un week-end sau, de ce nu, o saptamana. Persoanele din strainatate care vin sa isi faca vacanta in Romania au posibilitatea de a opta pentru servicii de inchirieri auto din Aeroport Otopeni.

 

Atractiile principale din Constanta

  • Acvariul din Constanta – cea mai importanta atractie turistica, situata vis-à-vis de impunatorul cazino, acvariul este o atractie importanta pentru cei fascinati si care iubesc viata din interiorul marilor si oceanelor.
  • Cazino Constanta inca o atractie importanta pentru turistii din tara si din intreaga lume, chiar daca necesita restaurari importante si reparatii capitale. Cazinoul strajuieste tarmul Marii Negre de peste 130 de ani.
  • Delfinariul o destinatie perfecta atat pentru cei mari cat si pentru cei mici, cu reprezentatii foarte frumoase din partea delfinilor. Delfinariul poate fi vizitat atat in sezon cat si in extra-sezon.
  • Microrezervatia naturala Constanta face parte din Complexul de Stiinte ale Naturii si este un loc unic in Constanta, care se intinde pe 6 hectare.
  • Muzeele din Constanta aici se pot enumera mai multe muzee care se pot vizita intr-un weel-end dar si pe parcursul mai multor vizite in acest oras: Muzeul de Arta, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Sculptura Ion Jalea, Muzeul Marinei Romane.
  • Planetariul Constanta face parte din complexul muzeal de Stiinte ale Naturii si invita turistii la o calatorie extraordinara in tainele Universului.
  • Portul Tomis un loc ideal pentru o plimbare lejera de seara pentru a simti briza marii.
  • Teatrul Fantasio o institutie culturala de rang inalt pentru pasionatii teatrului.
  • Gravity Park cel mai important complex in aer liber dedicat sporturilor extreme pentru pasionati.
  • Catedrala Sfintii Petru si Pavel Constanta un edificiu religios si cultural cu o insemnatate deosebita, un loc de refugiu pentru turistii care isi petrec cateva zile pe plaja deja prea aglomerata.