Zâmbetul perfect de Sarbatori în 3 pași

Pentru că zâmbetul tău este important, Imperial Dent este Moș Crăciun în acestă iarnă și îți aduce oferta anului la albirea profesională cu lampă.
Câștigi un zâmbet alb ca zăpada, la doar 600 de lei sau la 450 de lei dacă mai aduci încă un prieten cu tine. Bonus beneficiezi și de o consultație gratuită. Totul doar în trei pași, iar oferta este valabilă și în luna ianuarie, ca să începi anul cât mai bine!
Un zâmbet sănătos și frumos este asul tău din mânecă: îți conferă o strălucire aparte, îți dă încredere în tine și adună oameni în jurul tău. Imaginea ta este cea mai bună carte de vizită care îți aduce succes atât în carieră cât și în viața personală. Așadar, urmează metoda simpla în 3 pași pe care ți-o oferă Imperial Dent.
Pasul 1 – Identifică și recunoaște nevoile tale și alege cea mai avantajoasă ofertă din piața clinicilor premium : albirea profesională cu lampă la doar 600 de lei sau la 450 de lei dacă mai aduci înca un prieten cu tine! Îți place să fii popular și să captezi atenția celor din jur, iar acum este totul la îndemână.
Pasul 2 – Sună chiar acum și solicită o programare la unul din numerele de telefon 0724404150 / 0752364590, pentru a te bucura de oferta noastră valabilă în decembrie 2014 și ianuarie 2015!
Pasul 3 – Vino la una din clinicile noastre din București – Piața Victoriei sau Piața Alba Iulia – și oferă-ți cel mai frumos cadou : un zâmbet perfect de Sărbători și la început de An Nou!
Imperial Dent e Moș Crăciun în iarna asta! HO, HO, HO, Merry Dentist!
Oferta este valabilă în lunile decembrie și ianuarie.
La începutul anului viitor Imperial Dent va lansa și noile abonamente corporate și individuale pentru anul 2015, iar mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul clinicii.
Echipa medicală a clinicilor Imperial Dent îți urează “Sărbători fericite!“ și un An Nou 2015 cât mai bun alături de noi!