fbpx

Zâmbeşte din toata inima Ziua Mondiala a Zâmbetului 2012

Zâmbetul este o expresie a stării de bine, de fericire şi ajuta la atragerea bunăvoinţei, deoarece transmite prietenie, apropiere, siguranţa de sine. O față senină şi un zâmbet deschis rămân întotdeauna o invitaţie la socializare. Cu siguranţă o dantură armonioasă garantează un surâs frumos.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Zâmbetului, Clinica Stomatologică Multident ne îndeamnă să avem grijă de zâmbetul nostru. Prin educaţie şi igienă orală corectă putem preveni problemele stomatologice. În cazul în care ne confruntăm cu anumite imperfecțiuni dentare, nu trebuie să lăsăm teama de stomatolog să ne împiedice să avem un surâs armonios.
“Cu toţii ne dorim un zâmbet sănătos şi frumos. Pentru asta avem nevoie de o îngrijire adecvată a danturii. Studiile arată că 19% din populaţia României nu s-a spălat niciodată pe dinţi şi 72% au probleme cu dantura – carii, tartru, halena. Informarea asupra riscurilor unei igiene dentare deficitare și conştientizarea importanței adoptării unei igiene orale corecte în rândul populaţiei este foarte importantă, mai ales la nivelul tinerei generaţii”, a declarat dr. Raluca Pascu, medic primar stomatog, specialist ortodonţie şi ODF la Clinica Stomatologică Multident.
În contextual îngrijorător al educației dentare deficitare, Clinica Stomatologică Multident își propune să demareze o campanie de informare în școli și grădinițe din București cu privire la regulile unei igiene orale corespunzătoare, importanța vizitelor periodice la cabinetul stomatologic, dar și necesitatea siguranței actului medical. Scopul acestei campanii este și de a trage un semnal de alarmă cu privire la conștietizarea riscurilor generate de o igienă dentară incorectă.
Clinica Stomatologică Multident promovează mesaje educative legate de igiena orală în speranţa că tânăra generaţie va fi una sănătoasă şi zâmbitoare.

Happy Smile Day!