Z Spot Media lanseaza noua gama SpotLine XTREM de masini CNC cu plasma

Pentru a oferi cele mai eficiente echipamente care sa se potriveasca cerintelor clientilor sai, Z Spot Media aduce pe piata romaneasca incepand din iulie 2014, trei noi modele de masini CNC cu plasma, si anume: XTREM SLP-PC1290 (1200x900mm), XTREM SLP-PC1325 (1300x2500mm), si XTREM SLP-PC9060 (900x600mm).

Sistemele CNC cu plasma sunt masini echipate cu un arzator cu jet de plasma controlat direct de catre un computer prin comanda numerica. Masinile CNC cu plasma au cateva beneficii importante fata de arzatoarele manuale cu jet de plasma folosite frecvent pana acum. Cel mai important avantaj este acuratetea in taiere, mentinuta constanta la taierea majoritatii tipurilor de metal. Taierea se poate calcula automat, ceea ce reduce timpul de procesare si productie.

Alte beneficii oferite de gama XTREM de masini CNC sunt stabilitatea si eficienta in operare, asigurand o functionare fiabila si productivitate ridicata. Utilizarea masinilor CNC cu plasma este simplificata de interfata prietenoasa ce ajuta la operarea mai facila si mai intuitiva. Noul design ofera o structura compacta si solida, rezistenta la uzura si functionare in regim de lucru intens.

Masina ofera posibilitatea de a taia o varietate de dimensiuni, forme si materiale, avand o aplicabilitate larga in multe domenii industriale precum electronica, industria auto, constructii metalice, utilaje si instalatii, metalurgie si industria prelucratoare, dar si pentru productie publicitara, signalistica, personalizare de obiecte. In principal gama XTREM CNC cu plasma se utilizeaza la taierea de placi laminate (feroase sau neferoase), otel inoxidabil, otel carbon, cupru, aluminiu si alte placi de metal.

Infiintata in 2003, Z Spot Media este un important furnizor de soluții tehnologice pentru afaceri din cele mai variate domenii. Solutiile oferite clientilor acoperă domenii clasice precum producție publicitara, signalistica, print digital și finisare documente, digitizare carte dar și domenii tehnologice de ultima generație precum proiectare 3D, prototipare 3D și inginerie inversa. Cu o vastă experienţă în domeniu, firma distribuie la nivel naţional branduri renumite de echipamente, o paletă largă de consumabile, media, folii adezive şi accesorii, si ofera servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).