fbpx

Z Spot Media continua extinderea gamei de imprimante de format mare SpotLine

Pentru a oferi tine pasul cu cerintele clientilor sai, Z Spot Media aduce cele mai noi tehnologii in materie de echipamente de print cu cerneala pe baza de apa, ecosolvent si sublimare. Toate imprimantele au garantia calitatii oferita de marca SpotLine, acestea fiind verificate si testate de specialisti tehnici inainte de a ajunge la clienti.

Pentru printurile indoor solutia vine din partea imprimantei SpotLine SL-1602D, ce are dimensiunea ideala pentru acest tip de aplicatii (maxim 1,6 metri). Aceasta utilizeaza cel mai nou tip de cap de printare de la Epson, denumit sugestiv PrecisionCore 3200, lansat pe piata in anul 2015. Noutatea consta in viteza cu aproape 40% mai mare fata de vechiul cap de printare DX5.

Nu au fost uitati nici cei din industria textila, Z SPOT MEDIA introducand din ianuarie 2016 imprimanta pentru materiale textile sintetice SpotLine SL-1901SUB. Aceasta poate printa inclusiv pe hartie de transfer termic, fiind potrivita astfel pentru orice fel de aplicatii in limita unei latimi 1,9m. Echipamentul dispune de 2 capete de printare PrecisionCore 3200, ce ating o rezolutie de maxim 2400dpi.

Cei ce au nevoie de un printer cu aplicabilitate atat indoor, cat si outdoor pot alege imprimantele cu cerneala ecosolvent. Pentru atelierele de productie cu volume de lucru mici si medii, alegerea optima este SpotLine SL-3204ES (3,2m), ideala pentru productia printurilor de dimensiuni mari. In functie de volumul de lucru necesar, clientii pot alege varianta cu 2 sau 4 capete de printare Ricoh GEN5.

Infiintata in 2003, Z Spot Media este un important furnizor de soluții tehnologice pentru afaceri din cele mai variate domenii. Solutiile oferite clientilor acoperă domenii clasice precum productie publicitara, signalistica, print digital si finisare documente, digitizare carte dar si domenii tehnologice de ultima generație precum proiectare 3D, prototipare 3D si inginerie inversa. Cu o vasta experienta in domeniu, firma distribuie la nivel national branduri renumite de echipamente, o paleta larga de consumabile, media, folii adezive si accesorii, si ofera servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).