fbpx

YLove Studio a obtinut premiul “Emerging Studio of the Year” la Bucharest Summit 2021

Studio Videochat Galati YLove Studio

Debutul primului eveniment oficial la care YLove Studio a participat s-a consolidat intr-o experienta fascinanta, cu oameni minunati si amintiri placute. YloveStudio este un studio de videochat in Galati se face remarcat atat prin acordarea celor mai mari procente din industrie, cat si prin trainingul specializat de care beneficiaza modelele dornice sa prospere financiar.

Participarea noastra la acest eveniment a avut drept rezultat inceputul unor parteneriate frumoase cu diferite site-uri, cat si acumularea unor informatii noi si utile din partea unor persoane experimentate din domeniu.
Cele 3 zile petrecute acolo au fost incarcate, astfel incat in prima parte a zilei se desfasurau seminarii pentru studiouri si modele, iar in a doua parte ne relaxam si ne distram la petrecerile organizate de colaboratori.

Personal, la seminarii am invatat lucruri noi care m-au ajutat sa devin un trainer mai eficient pentru modele existente si nu numai, iar la party-uri am avut placerea sa cunosc oameni cu o mentalitate foarte deschisa spre lucruri noi, de care am profitat la maximum. Cele 3 modele care au participat impreuna cu staff-ul s-au simtit in largul lor sa discute diferite situatii cu care s-au confruntat de-a lungul carierei lor si, asemeni mie, au invatat diferite lucruri de la modele cu o experienta mai bogata.

De asemenea, modelele noastre au beneficiat de anumite ponturi din partea site-urilor, pentru a le ajuta sa prospere pe platformele lor, iar acest lucru le-a incantat foarte mult.

Petrecerea organizata de LiveJasmin este unul din evenimentele de care imi amintesc cu entuziasm deoarece staff-ul s-a asigurat ca toata lumea se simte extraordinar iar programul de entertainment a fost “on point” (animatoare si tot felul de surprize).

Insa, nimic nu s-a comparat cu evenimentul Galei de Awards din ultima seara, unde YLoveStudio a luat premiul “Emerging Studio of the Year”. Eu sincer nu m-am asteptat sa castigam si imi amintesc discutia cu managera, cu un minut inainte sa fim anuntati castigatori, legat de speech-ul pe care il va sustine in momentul acordarii premiului (nici ea nu era pregatita de o asemenea emotie). In momentul in care am urcat pe scena m-au coplesit emotiile deoarece am realizat ca reprezinta rezultatul muncii mele si a intregului studio, din primul an.

A fost un sentiment pe care nu-l pot uita vreodata, iar momentele de bucurie de dupa au fost si mai geniale prin simplul fapt ca primeam mesaje pe telefon din partea modelelor si colegelor mele, care ne urmareau de acasa cu sufletul la gura. O seara de neuitat!

Aceste 3 zile au marcat un nou inceput pentru YLove Studio, pe care il pot rezuma in 2 cuvinte: perseverenta si devotament. Daca intr-un an am reusit sa progresam atat de frumos, in urmatorii 10 ani vom fi la cea mai mare inaltime. Este foarte usor sa ajungi departe daca iti doresti cu adevarat asta. YLove Studio te asteapta sa-ti descoperi potentialul!

YLove Studio reprezinta un nou concept in videochat, axat pe promovarea modelelor si implicarea 100% a staff-ului, pentru ca TU sa-ti poti indeplini visele. Profesionalismul, strategia, viziunea si tehnologia sunt elementele ce ne definesc, acestea fiind menite sa te faca sa te simti in largul tau din momentul in care ne pasesti pragul si alegi sa colaborezi cu YLOVE Studio.