fbpx

Yamamoto Nutrition Romania

Yamamoto Nutrition in Romania

Firma Japoneza responsabila pentru unele din cele mai bune suplimente de pe piata americana se gaseste acum la cele mai mici preturi din Europa pe www.ProteinOutlet.ro .

Yamamoto Nutrition a fost introdusa pe piata romaneasca la inceputul anului 2018, iar printr-un parteneriat cu magazinul nostru ele au fost puse spre vanzare la preturi speciale. Proteine, gainere, si o paleta specializata de creatina, aminoacizi, si pre-workout-uri sunt disponibile intr-un numar crescator de arome, gramaje si forme.

Care sunt cele mai bine vandute si cele mai appreciate produse din 2018?

  1. Yamamoto BCAA 8:1:1 – BCAA pudra, disponibil in aroma de pepene rosu, portocala cu lamaie si fara aroma, lucru mai putin intalnit cu produsele premium. Concentratia ridicata de Leucine (8 la 1) face ca produsul sa aibe o eficienta maxima.
  2. Yamamoto GlutaMass – 600 de grame de glutamine de calitate care se traduc intr-un total de 120 de portii.
  3. Yamamoto Ultra Complex Whey – 23 g. Proteine, doar 1,7 g. carbohidrati, un Complex bogat Amino, toate cu o calitate Yamamoto!
  4. Yamamoto CarniBlast – 660 mg. de L-Carnitina combinati cu 100 mg de Coenzima Q10. O combinatie ideala pentru doamnele care vor sa arda tesutul adipos in timpul antrenamentului, alaturi de beneficiile multiple ale coenzimei Q10.