fbpx

Yamaha: Cel mai bun motor outboard de barca?

Brandul nipon Yamaha este ca un sinonim pentru fiabilitate. Acest lucru este valabil și pentru gama de motoare de barcă outboard, care se împarte în 3 categorii:

  • Portabile: de la 2,5 cp la 25 cp;
  • Mid-Range: de la 30 cp la 200 cp;
  • High Power: categorie care urcă până la 350 cp; cu excepția XTO-ului offshore, proiectat pentru bărci de peste 50 picioare, având un total de 425 cp.

Printre cele mai populare și bine vândute motoare de barcă din piață românească, este motorul de barcă portabil Yamaha F25. Pentru 2021, acest motor portabil cu doi cilindri, în 4 timpi este cu aproximativ 25 % mai uşor, cu o greutate totală de sub 60kg, având un raport unic putere-greutate şi economie extraordinară. Lucru care îl face lider în categoria să.

Specificaţiile includ acum două plăcuţe de sprijin (în lateral şi în spate), mânere de transport îmbunătăţite, injecţie electronică de combustibil fără baterie şi compatibilitate completă cu indicatoarele digitale montate în reţea.

​Dispunând de reglare prin pârghia unică de fricţiune a direcţiei, un suport nou de anvergură mare pentru motor, alternator de mare putere şi opţiuni pentru viteză variabilă de deplasare, securitate Y-COP şi sistem de asietă şi redresare pentru game variate de putere, F25 este alegerea perfectă.

Prin programul Totul Yamaha ne-am propus să popularizăm inovația, fiabilitatea și dinamică brandului Yamaha oferind facilități pentru finanțare și reduceri suplimentare de preț. Cere chiar acum o oferta personalizată și da-ne voie să îți alimentăm pasiunea.