X-Mas Lash Marathon 2019 demareaza in Craiova

Duminica, 8 decembrie 2019, unul dintre cei mai cunoscuti lashartist, Anca Turlacu, organizeaza in Craiova X-Mas Lash Marathon, evenimentul caritabil aflat la cea de-a doua editie, dedicat doamnelor cu probleme financiare si celor din mediile defavorizate.

In cadrul salonului Maria Maican Beauty4you, locul in care profesionalismul si creativitatea sunt la cele mai inalte cote, doamnele selectate in urma inscrierilor sunt asteptate, incepand cu ora 9, sa beneficieze de un cadou special – un set gratuit de extensii gene.

’Perioada Sarbatorilor este una magica, in care faptele bune trebuie sa fie cel mai frumos dar. Iar anul acesta, m-am alaturat Craciunitelor din cadrul evenimentului X-Mas Lash  Marathon pentru a crea momente unice, de rasfat, celor care au suferit de o boala necrutatoare sau doamnelor ale caror posibilitati financiare nu le permit sa-si programeze sedinte lunare de infrumusetare.

Sunt mandra sa fac parte dintr-o astfel de echipa si sa pot oferi doamnelor o bine meritata sedinta de beauty, dupa care, toate femeile tanjim, mai ales in aceasta perioada a anului’’, a declarat Anca Turlacu, lashmaker Craiova.

Alaturi de artistul Anca Turlacu vor participa la eveniment si alti lashmakeri de la nivel local: Andreea Nicoleta Ioana Coltan, Loredana Ciolacu, Gabriela Rimboiu, Elena Murgu, Adina Nicolaescu, Mihaela Marica, Mihaela Cauc, Denisa Iana, Maria Mindoiu, Canter Maria, Florentina, Badea Raluca Adelina, Oana Deca. Acestea vor aplica timp de opt ore extensii de gene unui numar semnificativ de persoane.

X-Mas Lash Marathon a fost organizat pentru prima data anul precedent in Constanta de catre Sibel Cristea. In 2019 evenimentul a luat amploare la nivel national, desfasurandu-se concomitent in orasele Bucuresti, Constanta, Craiova, Drobeta Turnu Severin si Ramnicu Valcea.