www ilovemall ro si afli toate reducerile din mall ul tau preferat

Fie ca esti din Oradea, Vaslui, Slatina sau Alexandria noi te tinem la curent cu tot ce ti-au pregatit brandurile preferate.
Ilovemall.ro este primul site de acest fel, fiind gandit ca o platforma centralizatoare a campaniilor promotionale existente in orice moment in mall-urile din Romania. Ilovemall.ro ofera astfel tuturor comerciantilor prezenti in mall o oportunitate de promovare eficienta a campaniilor promotionale iar celor pasionati de shopping o sursa de identificare a celor mai bune optiuni de achizitie a produselor preferate.
Tot pe www.ilovemall.ro vei gasi ultimele noutati pe care ti le pregateste brandul tau preferat: lansari de colectii, deschideri de magazine dar si alte informatii la fel de utile.
Peste 350 de branduri renumite sunt prezente in cele peste 75 de mall-uri din tara. Cu siguranta printre ele se afla si brandurile tale preferate. Fie ca este vorba de haine, incaltaminte sau accesorii, obiecte si decoratiuni pentru casa, cosmetice, restaurante, cafenele sau alte categorii, le vei gasi cu usurinta pe acest site.
Daca esti in permanenta conectat la reteaua de pe Facebook, poti alege sa afli noutatile din mall chiar de pe pagina dedicata www.facebook.com/ilovemall.ro.
Intra pe site in perioada 10 – 16 aprilie si vei avea parte si de o surpriza placuta! De Paste ilovemall.ro te trimite la shopping!

Spor la cumparaturi!