fbpx

Workshop Ecologie Mentala la Brasov

ECOLOGIE MENTALĂ
“sa gândim despre cum gândim”

Intuiești că în mintea ta zace un potențial mult peste rezultatele tale actuale, dar nu știi cum să ai acces la el?
Vino să afli la workshop-ul “Ecologie mentală” susținut de Connie Larkin, leader și trainer în educație ontologică cu o experiență de peste 30 de ani la nivel internațional.
Cu ce te alegi în urma acestui workshop?
• Claritate mentală privitor la orice aspect relevant al vieții tale.
• Acțiuni puternice, eficiente și eficace în prezent.
• Descătușarea puterii și energiei tale pentru orice îți dorești cu adevărat.
• Acces la leaderul din tine.
• Alte rezultate care îți depășesc așteptările și sunt dincolo de orice este previzibil.
Îmbrăcat în această “haină” (de mediu), antrenamentul activ, care are loc în eveniment, este un adevărat blitz ontologic pentru DESCĂTUȘAREA GÂNDIRII. În acest workshop se disting barierele, frânele, condiționările, atitudinile contraproductive care limitează performanța noastră, nu doar în legătură cu păsarea noastră față de mediu, ci și în orice alt domeniu al vieții noastre.
Odată conștientizate, putem alege să dăm aceste bariere la o parte sau nu, și, oricare este alegerea,
să fim împăcați cu ea.

În ultimele decenii preocupările de mediu au acaparat conștiența publicului.
Această conștiență este doar un beneficiu firav.
Ne confruntăm cu o criză ecologică iminentă, unde conceptul de ecologie este considerat în cel mai larg și cuprinzător înțeles.

Deși crucială în rezolvarea crizei, conștientizarea este doar primul pas către o mai mare sănătate ecologică. Următorul pas trebuie să fie acțiunea.

“CUM?” și “CINE?” rămân întrebările perplexe.

Ce poate fi făcut să motivezi individ și societate să acționeze?
Cum putem să ne asigurăm că acele acțiuni sunt realmente benefice?

O potențială sursă de răspunsuri la astfel de întrebări a fost propusă de Gregory Bateson în 1972, care a introdus o nouă teorie, teorie care sugerează nevoia DE A SCHIMBA nu doar acțiunile, ci și GÂNDURILE noastre. SĂ GÂNDIM DESPRE CUM GÂNDIM.

“Why Not Me” este o asociație de mediu care are ca intenție și viziune obținerea de rezultate printr-un proces de ecologie mentală ACUM. Contextul conversațiilor din workshop-urile pe care le susține în toată țara este legat de situația dezastruoasă a mediului, ca o consecință a unei minți neclare, și ce acțiuni putem face individual pentru a face o diferență.

Dacă intuiești că în mintea ta zace un potențial mult peste rezultatele tale actuale, dar nu știi cum să ai acces la el, vino la workshop-ul “Ecologie Mentală” din 27 martie 2015, din Brașov.
Interval orar: 9.00 – 17.00.
Taxa de participare este de 450 lei de persoană.

0725 769 859

Prezentare Connie Larkin

“Povestea mea poate fi exprimată în câteva cuvinte: am trăit și trăiesc o viață extraordinară.
Am fugit din țară în 1978. În 1983, în timp ce locuiam la Tel Aviv, în Israel, am avut privilegiul de a participa într-un curs de educație nonlineară, o educație de transformare a conștienței umane, cu numele de Est Training.
Sunt profund recunoscătoare. Datorez acestei cunoașteri propria mea viață.
În anul 2000 am creat Fundația pentru Autocunoaștere și Dezvoltare Personală prin care țara noastră a fost unica din Estul Europei care a beneficiat de această educație; pe parcursul a 9 ani, peste 3000 de oameni din țara noastră au participat la cursuri.
Am trei copii. Din 1991 trăiesc în București. Mă simt acasă în orice colț al planetei și continui să fac ceea ce exprimă cel mai mult cine sunt: educație prin care oamenii află că viața nu este un concept, și fie o explică, fie o trăiesc – alegerea este a lor.
Ca femeie de afaceri de succes, după ce în 2005 am vândut business-ul pe care îl aveam, m-am dedicat meseriei de coaching.
Am fost coach cu mulți ani înainte ca această activitate să devină o meserie și am lucrat cu zeci de mii de oameni în mai multe țări de pe glob.
Din 2009 conduc și cursul de PhotoReading al Learning Strategies Corporation. Printre cursurile pe care le mai conduc se evidențiază cele de Eficiență și Productivitate și Time Management.
Mai nou, sunt fondatoarea Asociației de Mediu cu numele “Why Not Me”. Prin această asociație, toată pregătirea mea în educație ontologică este pusă în folosul transformării mentalității, atitudinii oamenilor față de mediu.
În 2014 am demarat proiectul “Comunitatea pentru Educație”. Cei care au cea mai mare nevoie de un nou mod de gândire sunt copiii noștri, care se confruntă cu consecințele acțiunilor noastre.”

0725 769 859