WORKSHOP CONSTELATII FAMILIALE BODY MIND SPIRIT

Fiecare participant din grup este invitat sa creeze o constelatie a familiei sale originare si prezente cu ajutorul altor membrii din grup. In acest fel dinamica relatiei familiale si identificarile specifice dintre diversi membrii ai familiei devin vizibile. Odata ce ai un insight despre tiparele comportamentale si complicatiile emotionale din cadrul familiei tale, acest lucru conduce la o dizolvare a acestora.

Munca si interventia terapeutului, are o influenta profunda asupra stratului adanc al mintii si sufletului nostru.

Workshopurile de Constelatii Familiale se adreseaza atat persoanelor individuale cat si cuplurilor interesate sa-si rezolve diverse probleme de viata si care cauta o solutie solida pentru o noua directie in viata lor.

Sunt bineveniti si terapeuti, psihiatrii, asistente medicale, asistenti sociali si alte persoane din domeniul ingrijirii sanatatii interesate sa-si imbogateasca activitatea cu instrumente eficiente si sa gaseasca noi insight-uri despre boli, probleme de viata si comportament uman.

Constelatiile familiale pot ajuta participantii sa:

•Rezolve neintelegerile, complicatiile, incurcaturile si blocajele in familie, cu partenerul sau cu alte relatii
•Sparga ciclurile referitoare la deconectare, alienare, abuz, disfuctii si cazurile grave de saracie
•Rezolve problemele legate de parenting si situatii familiale dureroase gen divort, un singur parinte, avort, esecuri, infertilitate, adoptie
•Lucreze pozitiv cu boli severe si moarte
•Sa rezolve probleme fizice si suferinte emotionale – migrena, astm, mancat compulsiv, dureri de spate cronice, depresie, anxietate, fobie, tendinte sinucidale, droguri, abuz de alcool
•Inteleaga “poza de ansamblu” pentru orice situatie din viata
•Obtina un insight in conflicte profesionale
Workshopurile de Constelatii Familiale reprezinta o experienta profunda de constientizare de sine, pe de o parte, iar pe de alta parte o baza pentru transmiterea teoretica si practica a principiilor Constelatiilor Familiale.

Facilitator constelatii: Mihaela Popa

Data: 31 martie 2012

Locatia: zona Piata Unirii.

Locatia exacta va fi comunicata persoanelor care se inscriu la workshop.

Cost: 250 ron/persoana.

Contact: 0726.10.33.57 sau 021.411.73.95

Website: www.bodymindspirit.ro

______________________

“Jumatate din fiinta ta se datoreaza mamei tale si jumatate din fiinta ta se datoreaza tatalui tau. Tu esti aici datorita lor. Daca ei nu ar fi fost aici, tu nu ai fi fost aici.

Tot ce ti se intampla tie este, intr-un fel, datorita lor… Fiecare trebuie sa devina constient de acest lucru…

Deci, indiferent de ceea ce au facut ei, trebuie sa simti recunostinta. Si indiferent de ce se intampla cu tine si de ce se va intampla cu tine, ei raman radacinile tale. Ei raman fundatia ta – deci, nu uita fundatia. Asta este tot.” – Osho