Winscope Facility & Management – servicii complete de curatenie in Bucuresti si Ilfov

Furnizor de servicii profesionale de curatenie in Bucuresti si Ilfov, Winscope Facility & Management se dedica atat companiilor de orice dimensiune, cat si persoanelor fizice care au nevoie de curatenie impecabila in spatii rezidentiale. Cu experienta in multe domenii, firma ofera servicii complete: curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor, curatenie industriala. Curatarea mochetelor si a pardoselilor se face de asemenea cu solutii si echipamente specializate.

Cu o viziune moderna, Winscope Facility & Management ofera servicii flexibile, adaptabile in functie de specificul clientului. Cert este ca se ofera servicii de curatenie la cele mai inalte standarde, iar echipa este instruita astfel incat sa actioneze subtil si elegant chiar si atunci cand curatenia este necesara in timpul orelor de program ale companiei in care se presteaza serviciile solicitate.

“In cazul in care sunteti in cautarea unor servicii de curatenie de top, ati sosit la locul potrivit, pentru ca Winscope Facility & Management este furnizorul de servicii profesionale de curatenie in Bucuresti si Ilfov care se muleaza pe nevoile clientului, venind in intampinarea dumneavoastra cu solutii de optimizare a standardului de calitate, dar totodata, si a eficientizarii costurilor. Inca de la inceput, ne-am dedicat cu totul ideii de a asigura clientilor nostri acelasi birou imaculat in care au pasit pentru prima data, aceeasi locuinta confortabila si ireprosabil de curata pe care si-au dorit-o dintotdeauna, fara prea mult efort”, explica reprezentantii companiei. Cei care cauta contact firma curatenie Bucuresti pot solicita o oferta personalizata direct pe website-ul Winscope Facility & Management, acolo unde vor gasi si date complete de contact.

Cladirile de birouri, spatiile industriale si cele comerciale au nevoie de curatenie in mod regulat, servicii de curatenie de intretinere realizate in mod profesional, cu echipamente si consumabile profesionale. Curatenia va fi realizata in mod eficient, in cele mai mici detalii. In anumite momente, poate fi nevoie de servicii speciale, asa cum este curatenia generala (dupa un eveniment special, o petrecere etc.) sau curatenie dupa constructor (cand anumite spatii sunt renovate). Toate aceste servicii se pot plia si in spatiile de locuinte, in case, vile, apartamente si garsoniere. De asemenea, compania poate oferi servicii de curatenie si in mediul HoReCa, in unitati de cazare, de la apartamente in regim hotelier si pana la spatii hoteliere, sali de conferinte etc.

Servicii profesionale de curatenie inseamna, printre altele, consumabilele si materialele ce au certificate de calitate si conformitate furnizate de institutii specializate, precum si echipamentele verificate din punct de vedere tehnic si totodata autorizate de protectia muncii. De maxima importanta sunt oamenii: personalul din echipa de curatenie beneficiaza de cursuri de pregatire profesionala, cursuri de formare, activitatea desfasurandu-se conform normelor de protectia muncii. Echipa este instruita astfel incat sa presteze curatenie adecvata, dar in acelasi timp sa aiba o conduita profesionala.