Weekend uri cu filmul Puppy si Inelul la nickelodeon

2 decembrie 2014

Pe 30 noiembrie, copiii se vor intalni in tara mitica Bubbledom, unde raul Night Wizard a luat Inelul magic al Soarelui! Cineva trebuie sa salveze ziua! Vor reusi Molly si Gil sa returneze Inelul Regelui Soare sau va fi pentru totdeauna noapte in Bubbledom? Gasiti raspunsul in Aventura lui Puppy si Inelul pe nickelodeon.
In fiecare weekend, sambata si duminica dimineata, incepand cu ora 09:20, copiii sunt invitati sa-si paseasca intr-o lume fantastica cu cel de-al saselea sezon Winx Club, perfect pentru fetite.
In cel de-al saselea sezon, The Trix se intorc si iau Cloud Tower si se aliaza cu o vrajitoare pe nume Selina. Vrajitoarea detine o carte de magie numita Legendarium care poate face ca legendele sa devina realitate. Cu toate acestea, in afara Bloom, vrajitoarele pierd toate puterile in timpul unei lupte impotriva lui Trix si Selina si vor trebui sa obtina doua transformari noi, Bloomix si Mythix. In incercarea lor de a fura Legendarium, Winx va descoperi ca se confrunta cu o amenintare mai mare decat Trix, sub forma de Acheron, un vrajitor rau, inchis in Legendarium si care este un maestru al Selinei.
Daca fetele sunt invitate intr-o lume a fanteziei, baietii pot invata caile bune cu Teenage Mutant Ninja Turtles. Michelangelo, Donatello, Raphael si Leonardo, broastele testoase mutante numite dupa artisti renascentisti, sunt gata pentru noi provocari in luna noiembrie. Sambata si duminica la 11:25, copiii pot urmari noile experientele ale testoaselor!
In episoadele din noiembrie, vin vremuri grele pentru ca, atunci cand se confrunta mortal cu noul asasin Concasor, curajosul Leo trebuie sa decida daca sa riste viata fratelui sau sau sa ceara ajutorul lui Splinter. Impulsivitatea lui Raph il baga in mari probleme, in timp ce Donnie devine din ce in ce gelos pe relatiadintre April si Casey, iar Mikey descopera ca un nou mutant incearca sa atace oameni folosind pizza vii. Va lupta sa-i convinga pe ceilalti ca are dreptate?
Urmareste doua seriale animate pe nickelodeon, in fiecare weekend!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram