Week end thailandez la PrioriTea pe 27 28 iulie

Evenimentul de la acest final de saptamana este primul dintr-o serie de week-end-uri dedicate specialitatilor gastronomiei diferitelor tari sau regiuni, care vor avea loc in perioada urmatoare la PrioriTea.

Week-end-ul thailandez va aduce la gradina PrioriTea feluri de mancare tipice pe care vizitatorii le vor putea incerca timp de 2 zile, precum:
• Tempura Shrimps
• Tom Yum Kung (supa thailandeza cu creveti)
• Green Curry Chicken & Rice
• Mango Sorbet
In plus, se vor putea degusta fresh-uri proaspete precum si lassie-uri cu iaurt.

Rezervari la 0751.409.485 sau 031. 421.00.76

Iar pentru ca este week-end, oaspetii se vor putea bucura si de ofertele obisnuite ale PrioriTea, precum brunch-ul in sistem all you can eat la doar 55 Ron sau meniurile de mic dejun disponile pe intreaga durata a zilei la doar 39 Ron/2 persoane.

***
Despre PrioriTea

Un loc dedicat oamenilor pasionati de frumos si care stiu sa aprecieze muzica buna si mancarea delicioasa si rafinata in acelasi timp, PrioriTea a fost deschis la finalul lunii iunie 2013 in Bucuresti de un grup de tineri entuziasti.

Ce diferentiaza PrioriTea? Poate felurile numeroase de limonade disponibile sau faptul ca poti servi micul dejun la orice ora din zi sau seara, poate specialitatile culinare deosebite pe care nu te-ai astepta sa le gasesti intr-o gradina atat de intima sau poate evenimentele culinare deosebite organizate. Fiecare vizitator a gasit alte motive, dar ne bucura ca au revenit pentru si in alte seri sau zile alaturi de noi, la PrioriTea.