Webinar gratuit – Webinar gratuit: Indicatori Cheie de Performanța pentru Call Center

Webinarul va fi sustinut de Cristina Tarata, coordonator al Departamentului de Cercetare din cadrul The KPI Institute. In calitate de coordonator al activitatii de cercetare, a contribuit la dezvoltarea platformei smartKPIs.com prin documentarea a peste 1.000 de indicatori de performanta din 16 arii functionale si 25 de industrii diferite si la lansarea a peste 90 de rapoarte „Top 25 Indicatori Cheie de Performanta”.Un alt program de cercetare la care a luat parte a vizat realizarea „The KPI Compendium”, o publicatie ce cuprinde peste 20.000 de indicatori de performanta.

Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cei mai eficienti indicatori cheie de performanta pentru Call Center si modul lor de utilizare.

Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta specifici activitatilor de Call Center, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.
Webinarul va trata urmatoarele teme: rolul Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs); standardizarea terminologiei, tehnici de selectie a KPIs, exemple de indicatori specifici industriei de Call Center, scorecard-uri si dashboard-uri pentru Call Center.

Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:

https://attendee.gotowebinar.com/register/7766113775668359169

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca obiectiv prioritar crearea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.

In prezent, Acumen Integrat dezvolta si perfectioneaza in mod constant procesul de organizare al evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Portofoliul de activitati al companiei se remarca prin cei peste 300 de clienti și cele 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane sau logistica.În anul 2015 am integrat in portofoliul programelor oferite 10 cursuri noi de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.