fbpx

Webinar gratuit – Scenarii de Imbunatatire a Performantei Organizationale

Webinarul va fi sustinut de Paul Albu, Senior Business Research Specialist în cadrul The KPI Institute. Prin activitatea sa de cercetare, Paul a contribuit la documentarea si revizuirea a peste 1000 de Indicatori Cheie de Performanta, la dezvoltarea publicatiilor KPI Compendium”, a seriei de rapoarte „Top 25 KPIs”, dar si la scrierea de articole pentru blogul oficial smartkpis si pentru revista de specialitate “Performance Magazine”.
In calitate de formator, Paul este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari din Romania. Acesta a sustinut cursuri si workshopuri la nivel national si international, pe diferite teme precum: munca in echipa, leadership, dezvoltarea organizationala si managementul proiectelor.

Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati de buna gestionare a schimbarilor rapide care au loc in mediul de afaceri.

Formarea participantilor presupune intelegerea semnificatiei scenariilor ca instrumente de management strategic si a utilitatii elaborarii de scenarii, cunoasterea modalitatilor de urmarire a unui algoritm simplu in elaborarea scenariilor, dar si a modului de integrare a planificarii scenariilor in procesul de dezvoltare a strategiei.
Webinarul se bazează pe tratarea unor subiecte precum: definirea diferitelor scenarii de afaceri, procesul de creare a diferitelor scenarii, scenarii utilizate in planificarea strategica si operatiuni tacite, principalele beneficii ale utilizarii scenariilor pentru capitalizarea schimbarilor pietei.

Participarea este gratuita iar inscrierile se pot face accesand linkul de pe site-ul Acumen Integrat, sectiunea noutati.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca principala activitate oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual si formarea profesională dedicata sprijinirii organizatiilor in implementarea riguroasa a indicatorilor de performanta.

In ultimii ani, Acumen Integrat a dezvoltat si a perfectionat in mod constant procesul de organizare a evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Cu o intreaga retea de traineri si colaboratori locali si internationali, si cu un portofoliu de peste 300 de clienti, Acumen Integrat a cunoscut o dezvoltare continua care s-a reflectat in livrarea a peste 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane, logistica.

In prezent, Acumen Integrat isi extinde aria de activitate cuprinzand programe de invatare din diverse arii functionale si industrii, in anul 2015 adaugand la portofoliul programelor oferite 10 noi cursuri de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.