Webinar gratuit: Programe de Implicare Emotionala a Angajatilor 2 octombrie 2014

Acest webinar va fi sustinut de Cristina Tarata, Cercetator in Management si Formator in cadrul diviziei europene a The KPI Institute. In calitate de coordonator al activitatii de cercetare, a contribuit la dezvoltarea platformei smartKPIs prin documentarea a peste 1.000 de indicatori de performanta din 16 arii functionale si 25 de industrii diferite si la lansarea a peste 90 de rapoarte „Top 25 Indicatori Cheie de Performanta”. In calitate de facilitator acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari din Romania, Cristina a facilitat seminarii, cursuri si simulari de business in domeniul managementului performantei.
Webinarul se bazeaza pe furnizarea de informatii relevante, sustinute prin exemple concrete, in cadrul prezentarii sustinute de catre formator, precum si pe sesiunea de Q&A care va avea loc la finalul acestuia.

Agenda webinarului contine teme precum: definirea conceptului de implicare emotionala a angajatilor, implicarea angajatului vs managementul perfomantei, metode de evaluare a implicarii angajatilor, initiative pentru cresterea implicarii angajatilor.
Participarea este gratuita, iar inscrierile se pot realiza accesand site-ul nostru Acumen Integrat.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata în anul 2004, avand ca principala activitate oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual si formarea profesională dedicata sprijinirii organizatiilor in implementarea riguroasa a indicatorilor de performanta.

In ultimii ani, Acumen Integrat a dezvoltat si a perfectionat in mod constant procesul de organizare a evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Cu o rețea de traineri și colaboratori locali și internaționali, și cu un portofoliu de peste 300 de clienți, Acumen Integrat a cunoscut o dezvoltare continuă care s-a reflectat în livrarea a peste 20 tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane.
În prezent, Acumen Integrat îşi extinde aria de activitate cuprinzând programe de învăţare din diverse arii funcţionale şi industrii, în anul 2014 adăugând la portofoliul evenimentelor 2 noi cursuri: Managementul Echipei și Elemente de Management Intercultural.