fbpx

Webinar gratuit – Benchmarking Pasi spre asigurarea succesului

Webinarul va fi sustinut de Andrada-Iulia Ghețe, coordonator al departamentului de Benchmarking din cadrul The KPI Institute. De asemenea, Andrada se ocupă de dezvoltarea și susținerea cursurilor de benchmarking și management intercultural și a absolvit cu succes programul de formare Master Trainer Program facilitat de către organizația americană Association for Talent Development. Totodată, Andrada este formator certificat în Indicatori Cheie de Performanță și participă regulat la conferințe internaționale, publicând articole în domeniul managementului.

Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese referitoare la procesele și tehnicile de benchmarking.

Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta specifici activitatii de benchmarking, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.
Webinarul va trata urmatoarele teme: perspective asupra benchmarking-ului, elaborarea unui plan de benchmarking, colectarea si analizarea datelor, guvernanta datelor, generarea de perspective si bune practici de benchmarking.

Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:

https://attendee.gotowebinar.com/register/4765604816611883265

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca obiectiv prioritar crearea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.

În prezent, Acumen Integrat dezvolta si perfectioneaza in mod constant procesul de organizare al evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Portofoliul de activitati al companiei se remarca prin cei peste 300 de clienti și cele 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane sau logistica.În anul 2015 am integrat in portofoliul programelor oferite 10 cursuri noi de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.