fbpx

Webinar gratuit – 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica

Webinarul va fi sustinut de Paul Albu, Senior Business Research Specialist, in cadrul diviziei europene a The KPI Institute, autoritatea globala in domeniul Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs).
Activitatea sa de cercetare in domeniul Managementului Performantei s-a concretizat in:
• Documentarea si revizuirea a peste 1.000 de indicatori cheie de performanta;
• Dezvoltarea publicatiilor „KPI Compendium”, seria de rapoarte „Top 25 KPIs” si dezvoltarea primului proiect de strategie pentru The KPI Institute;
• Scrierea de articole pentru blogul oficial smartkpis.com si pentru revista de specialitate „Performance Magazine”.

Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese in domeniul planificarii strategice.

Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta pe segmentul planificarii strategice, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.
Webinarul va trata următoarele teme: analiza interna, analiza externa, alinierea dintre obiective si initiative si comunicarea strategiei.

Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:

https://attendee.gotowebinar.com/register/8924530645978368257

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca principala activitate oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual si formarea profesională dedicata sprijinirii organizatiilor in implementarea riguroasa a indicatorilor de performanta.

In ultimii ani, Acumen Integrat a dezvoltat si a perfectionat in mod constant procesul de organizare a evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Cu o intreaga retea de traineri si colaboratori locali si internationali, si cu un portofoliu de peste 300 de clienti, Acumen Integrat a cunoscut o dezvoltare continua care s-a reflectat in livrarea a peste 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane, logistica.

In prezent, Acumen Integrat isi extinde aria de activitate cuprinzand programe de invatare din diverse arii functionale si industrii, in anul 2015 adaugand la portofoliul programelor oferite 10 noi cursuri de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.