fbpx

Walmark Romania: mai rapid in transformarea informatiilor operationale in analize manageriale cu SeniorERP si SeniorVisualBI

Walmark Romania a fost infiintata de grupul Walmark in anul 1997, moment in care si-a declarat orientarea strategica catre domeniul farmaceutic, cu o specializare in piata suplimentelor alimentare, medicamente si alimente pentru sportivi. Alaturi de Walmark Romania grupul mai detine alte opt sucursale in Europa: Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Lituania, Letonia si Franta. Suplimentele alimentare oferite de Walmark sunt distribuite si in alte 24 de tari extracomunitare.

Trecerea companiei la o platforma informatica integrata, menita sa faciliteze comunicarea si colaborarea intre departamente, este o consecinta directa a cresterii competitivitatii pe piata locala si a necesitatii de adaptare rapida la nevoile consumatorilor. Aplicatia de contabilitate utilizata anterior a fost inlocuita cu sisteme ERP si BI de ultima generatie, care ofera o viteza mai mare de lucru si un grad ridicat de control si analiza a datelor.
”In ultimul timp am simtit acut nevoia unei solutii care sa sprijine business-ul, care sa permita si departamentului de contabilitate sa contribuie calitativ la activitatea firmei, nu doar sa produca declaratii si sa detecteze / corecteze erori. De mai mult de 10 ani compania lucra cu o aplicatie care si-a depasit de mult limitele si forta personalul la multa munca manuala si detectie de erori in loc de analiza si predictie.” Ana-Maria Mironescu, Director Financiar Walmark Romania

Primele beneficii asteptate de catre reprezentantii Walmark in urma implementarii SeniorERP, cea mai noua platforma tehnologica ERP specializata pe verticale de business din Romania, sunt: o mai buna trasabilitate a datelor, o gestionare mai eficienta a politicilor comerciale, controlul riguros al termenelor de valabilitate ale articolelor si cresterea eficientei operationale a intregii echipe.

Utilizarea de catre management a sistemului de analiza a datelor SeniorVisualBI reprezinta o investitie importanta in cresterea vitezei de reactie pentru Walmark Romania. SeniorVisualBI este dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea si analiza datelor. Managerii obtin astfel acces rapid la informatii de ultim moment din diferite departamente prin functionalitati intuitive: harti si grafice in miscare pentru urmarirea trendurilor, identificare, izolare si diagnostic rapid al problemelor, elaborarea de scenarii de business conform unor parametri relevanti, acces instant la milioane de inregistrari etc. In plus, compania beneficiaza de singurul BI Self Service din piata locala, sistemul fiind extrem de usor de folosit de catre utilizatori non-tehnici, fara ajutor specializat sau costuri aditionale.
”A te mentine numarul unu intr-un domeniu extrem de dinamic presupune si abilitatea de a reactiona la cerintele pietei inaintea competitiei. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, in special la nivelul unei multinationale, ai nevoie de un sistem capabil sa transforme rapid informatiile operationale in analize manageriale care sa induca decizii corecte la nivel superior. Intr-o piata in continua transformare, deschidem noi oportunitati pentru partenerii nostri prin tehnologii de ultima generatie incorporate in sistemele oferite: SeniorERP, SeniorCRM si SeniorVisualBI.” Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

Procesul de selectie a platformei informatice a fost unul complex, fiind solicitate prezentari si oferte ale principalelor sisteme locale si internationale :
„In mod categoric, SeniorERP a fost cel mai apropiat de nevoile noastre curente, lasand insa loc si pentru o dezvoltare viitoare. Pe tot parcursul discutiilor, echipa Senior Software a dat dovada de profesionalism, incredere in fortele proprii si un entuziasm molipsitor. Criteriile din care a rezultat alegerea noastra au fost compatibilitatea cu cerintele Walmark si un pret corect.” Ana-Maria Mironescu, Director Financiar Walmark Romania

Compatibilitatea SeniorERP cu cerintele legislative locale, alaturi de specializarea sistemului ERP pentru fluxurile de lucru din import si distributie, au contribuit la decizia implementarii unei solutii informatice locale pentru sucursala din Romania. De mare importanta au fost interfata si intuitivitatea sistemului, impreuna cu sistemul de suport post-implementare prompt, oferit de Senior Software.

Walmark Romania a ales Senior Software, cel mai inovator furnizor local de sisteme informatice specializate pentru managementul afacerilor, alaturi de alte multinationale de top cu reprezentante locale: Akzo Nobel, cel mai mare producator de lacuri si vopsele din lume, Immergas, cel mai mare producator de centrale termice din Italia, Ficosota Sintez, unul dintre cei mai mari producatori de FMCG din Europa Centrala si de Est, UPS, locul 3 in servicii de curierat extern, Ecowater Systems, numarul unu in distributia de echipamente pentru dedurizare si instalatii de osmoza etc.

Pentru mai multe referinte accesati http://www.seniorerp.ro/clienti

Sucursala Walmark Romania are 60 de angajati si comercializeaza mai mult de 150 produse din gamele Walmark si gama Nature’s Bounty, atat prin distribuitori, cat si prin intermediul platformei de vanzare online www.csw.ro . In 2007 Walmark Romania a sarbatorit vanzarea a 10 miliarde de produse, realizare datorata unei strategii eficiente de marketing, precum si satisfactiei consumatorilor, iar in 2010 s-a clasat pe locul I in topul preferintelor consumatorilor la categoria suplimente naturale.

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie, productie, servicii, retail.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite pana la 5 utilizatori), SeniorERP Online pe Windows Azure, SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este cel mai inovator furnizor de sisteme software pentru management al afacerilor, specializate pe verticale de piata. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Rocast, Akzo Nobel Coatings, Multibond Dural, Auto Alex, Randler, UPS Romania, Regency Company, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Hofigal, Biochefarm, Mirano International, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Curierat Roman Express, Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia etc.