fbpx

VUNK APRINDE ARTIFICII PE TAVAN IN ZEBBRA CLUB

Joi 6 octombrie, cu incepere de la ora 23.00 sunteti invitati in Zebbra Club pentru a canta si a va distra impreuna cu trupa VUNK, care promite un concert de zile mari, cu care sa sarbatorim sfarsitul vacantei si inceperea unui nou an de munca, scoala si, nu in ultimul rand, de distractie. Va fi o noapte nebuna, in care cei tristi vor plange cu “Lacrimi de coniac” si se vor drege cu “Prajitura cu jeleu” iar la final se va lasa cu “Artificii pe tavan”.
În 2011, Vunk a primit Premiul de Excelenta la Gala 10 pentru România pentru campania “Vreau o țară ca afară”, Premiile Radio România Actualități pentru cea mai bună trupă rock și cel mai bun album rock al anului, Premiul UCMR pentru cel mai bun album rock al anului și este nominalizată la alte două gale importante ale industriei musicale românești, Romanian Top Hits și Romanian Music Awards.

Sezonul acesta, clubul Zebbra vine cu un nou concept, foarte atractiv, cu cantari live dar si cu formate celebre de petreceri de club. “Ne asteptam ca publicul nostru sa fie incantat de oferta de trupe, petreceri si de promotiile de bar din club”, a declarat managerul clubului.

Vineri 7 octombrie, la aceeasi ora sunteti invitati la un concert sustinut de Like Chocolate.

Biletele pentru concertul Vunk costa 20 de lei si se pot achizitiona direct de la club.