Vreti sa va relaxati atat in vacanta cat si in drumul catre vacanta?

In nici un caz in concediu nu aveti chef sa conduceti, va doriti sa admirati la fel de bine ca si ceilalti peisajele, sub nici o forma sa va obositi privirea cu farurile celorlalti, sau sa obositi pentru ca trebuie sa va indreptati toata atentia inspre condus, de aceea majoritatea persoanelor care isi petrec concediul in afara tarii calatoresc cu avionul, mult mai confortabil, mai rapid si chiar mai ieftin daca va cumparati biletele ianinte cu ceva timp. De drumul pana la aeroport se ocupa Global Auto Travel, transportul Constanta Otopeni este asigurat de microbuzele din dotare sau masini private in functie de dorintele clientilor.

Alternativa excelenta pentru soferi! Nu pentru toata lumea sofatul este o placere, dar si cand este o placere condusul in Bucuresti devine o amenintare si pentru cel mai experimentat sofer. O multime de soferi grabiti ce se aventureaza in intersectii, foarte multe stradute intortocheate si aglomeratie derutanta fac ca drumul in Bucuresti pana la aeroport sa fie evitat de toata lumea. Pentru acest lucru si nu numai Global Auto Travel a dezvoltat serviciul transfer Constanta Otopeni cu microbuze sau masini de 5 locuri.

Serviciul de transport Constanta aeroport Otopeni va ofera atat soferi experimentati cat si masini confortabile si sigure, asa va puteti bucura de privelistile superbe, puteti sa va relaxati, sa faceti poze, fara sa va mai pese de drumul obositor si stresant si de aglomeratia din Bucuresti.