Vreti sa petreceti o saptamana la mare?

Tot ce aveti nevoie cand mergeti in concediu e sa va relaxati cat pentru tot anul ca apoi sa puteti sa o luati de la capat fresh si pregatiti pentru performante atat la serviciu cat si acasa. Pentru o recuperare ca la carte e nevoie de mai mult de un weekend, de aceea Lamer a pregatit o surpriza pentru toti turistii care vor sa isi petreaca concediul la mare, cazarea in Eforie Nord la pensiuni pentru o saptamana este la un pret foarte avantajos, doar 279 ron de persoana cu foarte multe beneficii incluse in pret.

Va ganditi la concediul de vara? Cand sunteti extenuati de munca cu siguranta gandul va zboara numai la vacanta de vara, la soare si la mare. Pentru o vacanta frumoasa pe malul marii cautati vila din Eforie Nord Lamer care va ofera foarte multe beneficii, sezlong gratuit, terasa, restaurant si un loc de joaca pentru copii. Conditiile excelente, de trei stele va vor face sa reveniti de fiecare data in aceeasi locatie in concediul de vara.

Pensiunea din Eforie Nord La Mer este mai mult decat un loc de cazare, va ofera atat cazare in Eforie Nord cat si restaurant, terasa si cafenea cu preparate delicioase, preturi accesibile si mancare mereu proaspata. Vila La Mer este deschisa tot timpul anului in statiunea Eforie Nord si se adreseaza si turistilor din Constanta, fie ca veniti in vacanta sau doar in interes de serviciu, va sta la dispozitie cu servicii de cazare de trei stele.