Vreti sa imbunatatiti iluminatul casei?

Iluminatul led este la moda si nu doar pentru partea estetica, ci si pentru partea practica, schimba radical mediul vizual al casei si in acelasi timp ofera un iluminat de cea mai buna calitate, prieten cu mediul inconjurator si cu omul. Fie ca vorbim despre becuri led, lampi cu led, neoane led sau benzi led, aceste corpuri de iluminat reprezinta principala tendinta in materie de iluminat la ora actuala. Benzile led Philips ofera o gama variata de culori, lumina calda sau rece, fiind discrete si de efect, acestea se pliaza perfect oricarui spatiu si se adapteaza nevoilor dumneavoastra.

Schimba aspectul incaperii cu imbunatatiri minime! Benzile led reprezinta o varianta simpla si economica de a schimba aspectul unei incaperi. Banda led este utilizata de cele mai multe ori pentru un design special al zonelor de sub scafa, deasupra blatului de gatit in bucatarie si accentuarea unor zone in baie sau dormitor, dar si pentru a infrumuseta casa. Puteti completa ilumiatul casei cu diferite corpuri de iluminat, moderne, de diferite dimensiuni, pentru ca imaginea generala sa fie placuta si bine gandita.

Principalul avantaj al iluminatului cu led este consumul redus de energie si totodata costul final al facturii de electricitate mult mai mic. Eficienta energetica este de 10 ori mai mare decat a becurilor incandescente si de 2 ori mai mare decat a lampilor fluorescente. Iluminatul decorativ cu becuri led este mult mai economic decat becurile traditionale si creeaza o atmosfera speciala in fiecare casa.