fbpx

Vreti sa aveti un eveniment perfect?

Dincolo de tinute, local, muzica si meniu, Ice Art creeaza o atmosfera minunata pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie perfect. Ice Art este o companie ce va garanteaza unicitatea si originalitatea evenimentului, producand orice fel de sculpturi de gheata, transformand petrecerea in exact ce va doriti dumneavoastra. Evenimentele de gheata exceptionale si surprinzatoare pe care Ice Art le organizeaza sunt foarte apreciate de oameni din toata tara, deoarece sunt create si personalizate special pentru cel mai important moment din viata dumneavoastra.

Ceva nou la o nunta? Cand aduceti la evenimentul dumneavoastra ceva nou, pe care invitatii il intalnesc mai rar la o nunta, o sculptura de gheata cu initialele dumneavoastra, un bar de gheata sau un aranjament pentru masa, acestia vor ramane foarte impresionati. Ice Art are placerea de a va face evenimentul unic si se mandreste cu niste opere de arta sculptate de un artist dedicat si cu evenimentele anterioare pe care le-a organizat si de care oamenii au fost mai mult decat multumiti.

Daca va doriti ceva mai mult, un show live de gheata este exact ceea ce cautati. Momentul acela in care un cub de gheata brut, fara nici un fel de traire se transforma intr-o sculptura de gheata minunata este sublim. Aceasta arta a impresionat foarte multa lume, chiar si emisiunile de profil care au considerat artistul Ice Art unul desavarsit, care creaza lucruri minunate cu foarte mult talent si daruinta fata de meseria care l-a transformat intr-un sculptor exceptional.