fbpx

Vreme ideala pentru plaja si distractie la mare

Statiunile de pe litoralul romanesc sunt rezervate aproape integral in week-endurile din august, caci turistii profita de vremea ideala pentru plaja si distractie.. Este greu sa gasesti chiar un loc liber pe plaja, in statiuni precum Mamaia, Costinesti sau Eforie Nord.

Operatorii din turism au in sfarsit o luna foarte buna, dupa ce in iunie si iulie gradul de ocupare la nivel general nu a fost tocmai unul satisfacator. Turistii isi pot face rezervari online pe site-urile de specialitate, acolo unde au ramas in general disponibile variantele cele mai scumpe – si acestea din ce in ce mai putine. Cei care doresc sa rezerve in ultimul moment vor avea surpriza deloc placuta de a nu gasi deloc proprietati disponibile.

Pentru timp liber petrecut in moc placut, pe litoral exista foarte multe variante de distractie. De la o partida de fotbal pe plaja (gratuit) si pana la sporturi de apa sau scufundari in Costinesti sau Vama Veche – aici se afla si o rezervatie naturala de caluti de mare.

Evident, cei mai multi tineri ajung in statiunile de pe litoral in cautare de distractie de noapte. Mamaia a devenit un simbol al vietii de noapte, prin cluburile sale de lux, parade impresionante si programe sprijinite de autoritatile locale.

O alta zona cunoscuta pentru distractia din fiecare noapte este Costinesti, numita si statiunea tineretului. Vama Veche atrage de asemenea tot mai multe persoane, fiind o combinatie intre distractii simple si sofisticate – pe masura ce genul de oameni care sosesc in statiune se diversifica de la an la an.