fbpx

Vrei un bar de gheata pentru evenimentul tau?

Comenzile se plaseaza consultand portofoliile artistilor sau avand in minte o idee de bar de gheata personalizat de la care ei pot pleca in procesul de creatie. Oricum ai alege, barul va arata superb pentru ca gheata este un material luminos, intens, usor de prelucrat in cele mai deosebite forme.

Deschide sezonul petrecerilor selectand un meniu bogat atat pentru bauturi cat si pentru gustari sau mancare. Alege arome intense, picante, fierbinti, care sa puna sangele in miscare si imaginatia la treaba. Servestele pe farfurii incinse si combina-le cu bauturi tari aromate cu niste condimente de inspiratie exotica. Bautura nu merge bine pe stomacul gol. Iar daca vrei cu adevarat spectacol alege un bar de gheata, o sculptura magnifica ce are dubla utilizare, un bar special pentru prepararea bauturilor, dar si un obiect spectaculos de decor.

Iarna asta poti fi de departe centrul atentiei daca alegi sa combini cele patru elemente de baza: apa, aerul, pamantul si focul intr-o petrecere cu stil, rafinament, care aminteste de iernile rusesti si de pasiunile altor vremuri.