Vrei un aspirator de mana eficient? Iata ce trebuie sa iei in considerare!

aspiratoare de mana handstaubsauger

Igienizarea locuintei, igienizarea masinii si in general, igienizarea spatiilor in care traim, reprezinta aspecte foarte importante ale vietii. Din fericire, traim intr-o perioada in care aceasta igienizare se poate face rapid si eficient prin intermediul unui aspirator, a solutiilor puternice de curatare si a altor accesorii extrem de utile.

Pe piata exista o multime de aspiratoare performante, cu functii moderne, motoare puternice si constructie care sa permita o aspirare facila in orice colt al casei. Printre cele care ofera flexibilitatea cea mai mare se numara si cele de mana.

Un aspirator manual are marea calitate de a fi mic si de a putea fi folosit cu usurinta cu o singura mana. Tocmai de aceea este utilizat fara probleme pentru curatarea masinii, a perdelelor, a canapelelor si a locurilor greu accesibile.

Ce conteaza atunci cand este achizitionat? Daca se face comanda online si nu este permisa testarea unui aspirator, specialistii de la handstaubsauger-test.eu mentioneaza care sunt lucrurile care trebuie luate in considerare.

Ghidul cumparatorului pentru achizitia unui aspirator de mana

Un prim lucru important este tipul aspiratorului. In principiu, aspiratoarele de mana (handstaubsauger) sunt impartite in doua categorii: cele alimentate de la reteaua electrica si cele alimentate prin acumulator.

Cele care se alimenteaza cu ajutorul unui acumulator sunt mai atractive deoarece ofera o flexibilitate mai mare, insa pot sa nu fie atat de puternice si de rezistente ca celelalte. Spre exemplu, autonomia unui aspirator cu acumulator poate sa varieze intre 5 si 30 de minute, ceea ce in anumite cazuri poate sa fie prea putin.

In cazul celor alimentate de la reteaua electrica, marele neajuns este ca au un fir, asadar, pot fi folosite doar in casa si nu au o flexibilitate chiar atat de mare.

Un alt lucru care conteaza este nivelul de performanta pe care il ofera aspiratorul. In principiu, cu cat este mai puternic, cu atat este mai performant. Daca numarul Wattilor pe care ii prezinta pe specificatiile tehnice este generos, atunci aspiratorul va indeparta cu usurinta aproape orice particula de praf.

Nu trebuie neglijata nici ergonomia. Designul aspiratorului trebuie sa fie gandit in asa fel incat sa asigure confort si in acelasi timp sa permita aspirarea in locuri in care aspiratoarele clasice nu pot sa ajunga. Producatorii se intrec in a construi aspiratoare cat mai eficiente, ce pot fi folosite cu o singura mana, sunt usoare si intra in toate colturile casei. De regula, greutatea unui astfel de produs variaza intre 0.7 si 2.3 kg.

Printre detaliile ce mai trebuie luate in calcul se numara si diversele caracteristici smart. Da! Traim intr-o perioada in care chiar si un aspirator de mana poate sa fie smart si sa fie echipat cu functii performante. Spre exemplu, poate sa alerteze in momentul in care cantitatea de praf pe care a acumulat-o este foarte mare. De asemenea, poate sa dispuna de functii care sa ii permita inclusiv aspirarea in mediile umede.

Daca este ales corect, un aspirator de mana se poate dovedi a fi unul dintre cele mai mari ajutoare pentru cei care isi doresc sa traiasca intr-un mediu 100% sanatos.