fbpx

Vrei si tu dinti albi ca la televizor? Nimic mai simplu

Deseori ne-am intrebat cum reusesc persoanele publice care apar la televizor sa afiseze un zambet atat de curat si aparent sanatos? Daca ati ajuns pana aici si lecturati acest articol trebuie sa stiti inca de la inceput ca majoritatea persoanelor publice care apar la TV sau in spatiul public au recurs la randul lor la tehnici stomatologice variate si foarte costisitoare.

Printre cele mai des intalnite modificari aduse la nivelul dintilor acestor persoane se numara aplicarea de fatete sau albirea dentara profesionala.

Aceste doua exemple date anterior pot avea si efecte secundare grave daca respectivul act medical nu este realizat in conformitate cu cele mai inalte standarde medicale. Din fericire aceste tehnici medicale au devenit mai accesibile, astfel incat si oamenii simpli care doresc sa isi imbunatateasca calitatea dintilor cat si intreaga sanatate orala, pot recurge la acestea.

Pe de alta parte, pentru ca o persoana sa aiba acces la toate aceste minuni medicale trebuie mai intai sa isi realizeze un set de analize complete pentru a se depista daca exista vreo problema orala care poate impiedica o astfel de procedura sau care poate periclita rezultatul final. Se spune ca oricine poate avea un zambet placut daca dispune de o suma de bani si daca este doritor sa investeasca in aceasta directie.
In primul rand, pentru ca zambetul sa fie cat mai frumos trebuie ca dintii sa fie corect aliniati.

Pentru ca dintii sa fie corect aliniati este nevoie de montarea unui aparat dentar metalic, sau oricare alt tip de aparat dentar (invizibil sau aparat dentar din safir). Pe de alta parte, daca unul sau mai multi dinti lipsesc din diferite cauze se va face un implant dentar.

Pentru cei care locuiesc in capitala, un implant dentar sigur si de calitate se poate face la clinica stomatologica a carui site de prezentare si informare este http://www.centruldeimplantologie.ro.