Vrei sa slabesti rapid? Alege sa faci cateva sedinte de ultrasunete

ultrasunete

Terapia de slabire prin ultrasunete este o procedura rapida si eficienta. Astfel ca o sedinta nu dureaza mai mult de 60 de minute, timp in care veti pierde grasimea acumulata inr-un timp scurt de timp.

ultrasunete

Rezultate vizibile cu ultrasunete in doar o saptamana

Rezultatele sunt adesea vizibile imediat, desigur ca acest aspect este relativ, pentru ca variaza in functie de metabolismul fiecarui pacient. Cu toate acestea, sunt cazuri cand puteti vedea o diferenta imediat dupa primul dumneavoastra tratament cu ultrasunete.

Rezultatele optime vor incepe sa apara in doar trei sau patru zile, asta in functie de metabolismul dvs. In functie de compozitia corporala individuala, este posibil sa aveti nevoie de sase pana la doisprezece tratamente pentru a va atinge obiectivele propuse.

In afara de cresterea consumului de apa, alimentatia sanatoasa si mentinerea unui program moderat de exercitii fizice, nu aveti nimic de facut. Poate doar sa profiti de beneficiile terapiei cu ultrasunete care diminieaza stratul de grasime inestetic. Doar prezentati-va la sesiunile programate la centrul medical Fysiogand, iar noi vom face restul lucrurilor care pareau dificile.

Ce este special la aceasta tehnica?

Tratamentul este ideal pentru anticearcane si ochi, pentru conturul facial, pentru lifting facial, pentru depigmentare si multe alte intrebuintari. Chiar si zonele corporale cu ceva centimetrii in exces precum coapsele, abdomentul picioarele sau bratele sunt zone usor de modelat si de reconturat cand folositi tratament terapeutic pe baza de ultrasunete.

Daca initial terapia cu ultrasunete era folosita in domeniul medical, in vederea recuperarilor; acum procedura poate fi folosita in domeniul remodelarii corporale. Si s-a remarcat prin scopul de a redefini tonifierea si elacticitatea corpului.

Procesul functionarii eficiente al tratamentului sta la baza unor micro-vibratii care sunt invizibile. In timpul procesului de tratare, micro-impulsurile au proprieteatea de a sparge depozitele acumulate de-a lungul timpului de grasime care, ulterior s-au si calcifiat.

Efectul de indepartare definitiva din organism a grasimilor se obtine destul de usor. Datorita vitezei cu care micile vibratii sunt emise, se produce o usoara incalzire. Undele ultrasonice vibratoare se deplaseaza cu o viteza extrem mare, cam de milion de impulsuri pe secunda, ceea ce face ca tratamentul sa nu fie dureros sio sa aduca rezultate bune, pe lunga durata.

Mai nou se vorbeste de implementarea unei noi metode de remodelare a corpului derivat din acest tratament. Este vorba despre exfolierea cu ultrasunete care presupune umezirea pielii cu ajutorul unei solutii deionizate ce ajuta la indepartarea mult mai usoara a celulelor moarte.