Vrei să îți mărești sânii? Discută în prealabil cu un medic estetician bun!

Tot mai multe femei acceptă curajoase să se supună unei operații estetice relativ dureroase, aceea de mărirea sânilor cu silicon, pentru a dobândi un aspect fizic mai plăcut.

Există diverse tipuri de proteze mamare, dar alegerea modelului potrivit de silicoane pentru o anume pacientă se face doar în urma discuției respectivei cliente cu medicul chirurg, în funcție de conformația fizică a acesteia, dar și de bugetul de care ea dispune.

Oricum ar fi, trebuie să recunoaștem că operație de augmentare mamară nu chiar foarte ieftină, deși există și locuri, precum ar fi clinica unde operează domnul Doctor Radu Panțuru, locație unde femeile chiar se pot bucura de niște tarife avantajoase pentru niște servicii medicale de top.

Precum este logic, cu cât implanturile sunt mai scumpe, cu atât crește și prețul total al operației estetice. Tocmai din acest motiv este bine ca să fie ales un medic chirurg foarte bun, care are un procent de reușită cât mai ridicat, o vastă experiență și o bună reputație în branșă.

În plus, e preferabil ca intervenția să fie executată în țară, nu în străinătate, deoarece în cel de-al doilea caz costurile ar crește foarte mult, pentru că după operația propriu-zisă pacienta va trebui să se prezinte și la anumite controale.

Femeile ar trebuie să se informeze foarte bine înainte de a porni la a face această intervenție estetică radicală. Primul pas poate să fie realizat online, citind cât mai multe lucruri despre ce presupune o mărirea de sâni.

Discuțiile cu prietenele care deja și-au făcut intervenția respectivă pot să fie și ele de mare ajutor, după care o consultație prealabilă la un medic estetician bun este absolut obligatorie. Acolo este important să conștientizeze că trebuie ca să aibă așteptări realiste referitoare la o astfel de intervenție chirurgicală, înainte de a decide de a o face.

Alegerea corectă a celui mai bun tip de implant pentru o clientă este probabil cea mai importantă parte a procesului de augmentare a sânilor.

Pacientele trec, de obicei, prin două etape psihologice distincte când ajung la o clinică estetică pentru a-și pune silicoane. La început, multe femei cred că viitorul implant mamar va fi prea mare și va arăta nefiresc. Dar după ce se va consulta cu un chirurg, vizualizând diverse poze “înainte și după”, vorbind și cu alte femei care au avut intervenții chirurgicale de acest gen, pacientele își schimba uneori opiniile fiind îngrijorate din alt motiv: se întreabă serios dacă implantul dorit… nu este prea mic! Iată de ce medicul este acela care este bine să o îndrume competent în a alege cele mai bune silicoane.

Alegerea implantului corect este influențată de următorii factori obiectivi:

– lățimea toracelui pacientei;

– dimensiunea sânilor naturali (volumul viitorului sân este format din volumul sânului natural plus volumul implantului);

– forma naturală a sânilor; acesta poate să se lase după nașterea și hrănirea copiilor, dar prin intervenția estetică se poate reveni la forma inițială;

– la femeile în vârstă, implantul mai mare pare mai natural, dar pentru clientele mai tinere volumul protezei ar trebui să fie ceva mai mic pentru a nu cădea în vulgaritate;

– gradul de elasticitate al pielii.