fbpx

Vrei să faci un cadou? Alege o carte!

 Cadourile nu sunt deloc greu de ales atunci când ţii cont de persoană care urmează să îl primească şi atunci când alegi daruri clasice, de care se pot bucura cei de vârste şi ocupaţii diverse. Cărţile sunt o metodă excelentă de a te relaxa, de a învăţa lucruri noi şi de a descoperi poveşti de toate felurile. De aceea, acestea sunt excelente pentru a le oferi în dar, fie ca o faci unei persoane dragi, unui coleg sau şefului tău. În plus, cărţile au avantajul de a se potrivi pentru aproape orice tip de buget, iar multitudinea de titluri din care să alegi te va ajuta cu siguranţă să găseşti un titlu potrivit. Dacă vrei să oferi o carte în dar, am pregătit pentru tine câteva sugestii utile:

 

 Descoperă 3 idei de cărţi ce se pot oferi în dar cu succes

 

Cărţi de dezvoltare personală

 

Cărţile de dezvoltare personală sunt o super idee pentru orice vârstă şi ocupaţie. Ele te pot ajuta să devii o versiune mai bună a ta, să înveţi lucruri noi despre emoţii, pattern-uri de gândire, dar şi să aplici tehnici pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa profesională şi personală. De aceea, sunt o minunată sugestie de cadou. Atunci când alegi titluri din această categorie pentru a le oferi în dar, ţine cont de personalitatea celui sau celei ce urmează să primească cadoul dar şi de pasiunile sale. Spre exemplu, pentru o persoană care îşi doreşte să avanseze în carieră, poţi alege cărţi despre succes, cum să îţi atingi obiectivele sau cum să îţi dezvolţi carieră.

 

Cărţi de ficţiune

 

 Poveştile sunt o sursă de relaxare, stimulează creativitatea şi oferă emoţii cititorilor. Poţi oferi în dar cărţi de ficţiune pasionatilor de lectură, însă este important să alegi un gen care să li se potrivească. De aceea, te sfătuim să alegi cărţi de ficţiune pentru cei cărora le cunoşti preferinţele în materie de lectură. Alege titluri din categoria horror sau thriller pentru pasionaţii de suspans sau poveşti de dragoste pentru romanticii incurabili. De asemenea, dacă vrei să alegi o carte de ficţiune pentru o persoană pe care nu o cunoşti foarte bine, există şi în acest caz câteva soluţii. Optează pentru titluri clasice din literatură engleză, americană, franceza sau rusă. Aceste câteva ţări au avut de-a lungul timpului scriitori de succes, care au oferit lumii unele dintre cele mai grozave poveşti.

 

Cărţi despre business, economie şi finanţe

 

Cărţile despre finanţe şi business sunt utile pentru persoanele care vor să înveţe lucruri noi şi să le aplice în viaţa reală pentru a le aduce beneficii. Cu ajutorul unor astfel de cărţi poţi învăţa să investeşti, să îţi majorezi veniturile, să gestionezi mai bine bugetele şi să economiseşti cu succes. Le poţi oferi în dar tuturor celor care vor să dezvolte această parte a vieţii lor, să înveţe lucruri practice şi să îşi schimbe viaţa în bine.

 

Cărţile sunt daruri minunate, pe care le poţi oferi tuturor celor dragi, atât timp cât alegi titlurile potrivite. Inspiră-te din ideile de mai sus şi alege o carte pe care sa o oferi în dar la următoarea ocazie.