Vrei sa devii un bun comunicator? Sa fii increzator cand vorbesti in public? Dezvolta ti discursul cu LUMEN

LUMEN 1520 | Toata lumea te invata sa ai incredere in tine, sa fii un bun manager, sa ai multi bani dintr-o data, si daca se poate fara munca…Ai reusit? Daca nu, inseamna ca retetele nu ti s-au potrivit. Cu siguranta un curs de comunicare bazat pe 4D Appreciative T- Methods iti va garanta un start. Fii alaturi de oameni de succes, vino la cursul LUMEN.
In cadrul cursului vei invata, printre altele:
• Sa captivezi orice public cu ideile tale (grupul de prieteni, colegii de scoala sau de birou, clientii sau seful tau, chiar si prietenii de pe Facebook)
• Sa faci materiale informative, inclusiv pentru presa, dar si sa stii sa scrii pe blogul tau, unde vrei sa aduni cititori
• Sa organizezi evenimente de impact international (vezi invata cu o echipa care de 5 ani este in elita organizatorilor de conferinte stiintifice internationale – ce au avut participanti din peste 50 de tari, inclusiv America, Hong Kong, Brazilia, Mexic, Spania, Franta, Belgia, Nigeria, Albania, Iran, India etc )
Mai mult, te vei bucura si de o diploma cu recunoastere nationala (ANC) si europeana in domeniul Asistent Relatii Publice si comunicaresi vei putea valorifica cunostintele in companii de PR si advertising.
Formatorii, Antonio Sandu – cu peste 10 ani de experienta in domeniul formarii, consultantei in domeniul comunicarii publice, cadru didactic universitar si director LUMEN, Ana Frunza – cu peste 5 ani de experienta in organizare de evenimente internationale si comunicator organizational si Elena Unguru – cu peste 6 ani de experienta in formarea adultilor – sunt hotarati sa te sustina in formarea ta in calitate de bun comunicator.
Costul cursului este de 1000 lei, DAR, daca vii cu un prieten, coleg, veti plati fiecare dintre voi doar 50% din taxa. Inscrie-te acum si vei comunica eficient o viata! Cursul incepe pe data de 12 aprilie 2016.
Inscrieri la adresa traininglumen@gmail.com