Vrei sa ai o nunta altfel?

Originalitatea la astfel de eveniment este foarte apreciata, parca toate nuntile incep sa semene, parca nimeni nu se mai straduieste sa faca lucruri noi si intersante. Nu ai nevoie de un buget exorbitant si nici de scoli speciale sa alegi ceva ce te reprezinta la nunta, sa vi cu idei si sa nu selectezi dintr-un catalog decoratiuni care au mai fost la o multime de nunti pana acum aranjamentele tale florale, lumanarile sau ornamentele locatiei. Axeaza-te pe lucruri hand made, da putina culoare evenimentului si introdu sculpturi din gheata de la Ice Art, fie pe fiecare masa in parte, fie o sculptura personalizata cu initialele voastre.

Crezi ca este dificil sa ai o nunta altfel? Crezi despre tine ca nu poti organiza o nunta speciala pentru ca nu te pricepi la asta? Nu este nimic complicat, trebuie doar sa dai frau liber imaginatie si creativitati tale, fiecare dintre noi o avem, doar ca este nevoie de putina stimulare. Nu cheltuiti o avere, chiar daca va doriti o nunta ca in povesti, cu un buget limitat puteti face lucruri marete. Decoratiunile sub forma unor sculpturi gheata sunt deosebite, speciale si creaza mereu un efect uimitor.

Gheata la evenimente este din ce in ce mai utilizata, sub toate formele, nici nu poate fi dans al mirilor mai frumos, fara fumul din gheata carbonica in care pare ca plutesc pe un nor. Petrecerea este si mai surprinzatoare atunci cand alegeti sculpturi din gheata sub diferite forme si dimensiuni.