Vrei sa ai o casa luminoasa?

O parte foarte importanta a decoratiunilor interioare o reprezinta corpurile de iluminat, fara sa ne rezumam doar la partea practica, acestea au un aport foarte mare la ambiata placuta din casa. Chiar daca lumina joaca un rol foarte important, asta nu inseamna ca trebuie exagerati cu ea, prea multe aplice, lustre si lampi extravagante nu ma dau deloc acea nota interesant spatiului, ci il incarca extraordinar de mult. Corpurile de iluminat se aleg in functie de fiecare camera in parte, in functie de activitatile intreprinse in acel spatiu, in functie de pozitionarea casei catre punctele cardinale, dar si de spatiul disponibil, mobilier si nuantele peretilor.

Poate iluminatul artificial sa fie daunator? Lumina ne influenteaza starea, activitatile de zi cu zi si chiar sanatatea. Lumina naturala are intotdeauna un impact pozitiv asupra starii emotionale si de sanatate si ne ajuta de fiecare data sa ne desfasuram sarcinile zilnice, pe cand lumina artificiala aleasa necorespunzator, prea slaba sau prea puternica poate cauza stres, emotii negative si chiar dureri de cap. Corpurile de iluminat Constanta de la Euro Vial Lighting sunt de cea mai buna calitate, asigura un iluminat ideal datorita folosirii becurilor led.

Daca vreti o lumina distribuita uniform, daca aveti un tavan prea jos sau un spatiu prea mic, alegerea plafonierelor Constanta este cea mai buna idee. Stilul de amenajare este factorul de care trebuie sa tii cont, de aceea este indicat sa alegi corpurile de iluminat doar dupa ce alegi mobilierul.