Vrei o vacanta child friendly?

Fiecare parinte are criteriile lui pe baza carora isi planifica vacanta, isi alege locatia si momentul cel mai bun, dar un punct comun au toti, unitati de cazare cu camere spatioase, dotate corespunzator, mobilate, cu spatiu de joaca in aer liber, intimitate si liniste. Aifen ofera intr-un complex de 8 apartamente cu 2 camere, bucatarie complet utilata, conditii de cazare exigente, un concediu la mare cu copiii de neuitat pentru toti membii familiei. Orice familie cu unu sau doi copii ce isi doreste liniste si relaxare, un spatiu in care cei mici se pot juca in voie este invitat special la Aifen, cazare la vile in Eforie Nord.

Vino la Aifen sa te simti ca acasa in concediu! Aifen este un concept nou de cazare pe litoral, nu este hotel, nu este pensiune, ci un spatiu de cazare dedicat familiilor cu copii, care doresc liniste, intimitate, conditii ideale de cazare, un spatiu generos in care cei mici se pot juca in voie si o bucatarie complet utilata. Practic un loc ideal pentru un concediu la mare cu copiii in care sa nu ai nici o grija.

Statiunea Eforie Nord este locul ideal pentru cei mici, plaja suficient de mare, cu intrare lina in apa si o multime de atractii pentru copii. Cele mai bune recomandari pentru cazare copii Eforie le intalnesti la Aifen!